Restaurant Asador
Restaurant

Restaurant Asador

Overgaden Neden Vandet 17 | 1414 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Argentisk restaurant

2.

Flotte udskæringer og gode vine

3.

Hyggelige og rustikke stuer samt gårdhave

Profil

Argentinsk restaurant på Christianshavn

Pris
Hovedret

145 - 345

Åbningstider

Mandag - søndag: 17:30 - 24:00

Køkkenet (Søn–Man: 17.30 - 21.30 / Fre–Lør: 17.30 - 22.30)

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Med Asador er det argentinske køkken kommet til Christianshavn. Restauranten ligger i et hyggeligt kælderlokale lige ved kanalen, og om sommeren er der mulighed for at nyde udsigten udendørs.

På menuen finder man især store, grillede bøffer fritgående Aberdeen Angus-kvæg, og blandt specialiteterne er den argentinske nationalret, Parillada, et udvalg af kød fra grillen.

Udover kødretterne byder Asador på grillet fisk og skaldyr samt et væld af fristende småretter og tapas-lignende snacks. Har man svært ved at bestemme sig og har lyst til at smage lidt af hvert, kan man vælge en af stedets faste menuer.

Udover de tre store rustikt indrettede rum, råder Asador over et udendørs "rygerum" i form af en hyggelig terasse med bålplads.

Med Asador ankom det autentiske argentinske køkken for alvor kommet til Christianshavn. Restauranten ligger i et hyggeligt kælderlokale lige ved Christianshavns kanal, og om sommeren er der derfor mulighed for at nyde udsigten og det skønne dags- og aftenliv udendørs.

Det spanske ord ‘asador’ refererer til den argentinske kærlighed for grillet kød. På de enorme græssletter i det sydamerikanske land spiser kreaturerne sig store og smagfulde, inden de møre udskæringer bliver tilberedt henover flammerne. Den sydamerikanske grill-tradition spejler sig også på restaurantens menukort, hvor kødet fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg spiller den absolutte hovedrolle. Derudover serverer Asador også små dejindpakkede empanadas og den argentinske nationalret, Parrillada, som er et varieret udvalg af kød fra grillen.

Udover kødretterne byder det argentinske steakhouse Asador på grillet fisk og skaldyr samt et væld af fristende småretter og tapas-lignende snacks. Har man svært ved at bestemme sig og har lyst til at smage lidt af hvert, kan man vælge en af stedets faste menuer.

Udenfor har Asador en hyggelig terasse med bålplads, hvor der gerne må ryges.

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Asador

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Asador