8 restauranter med god mad i København_1

En italiener med sjæl og fornyelse

La Buca Degli Artisti har igennem 3 årtier bevist sit værd på den danske restaurantscene. Familien Lolli er fra Abruzzerne og kokken fra Sicilien, begge regioner er kendt for at lade råvaren smage i italienernes hverdags køkken. Kunsten at få enkeltheden til at smage himmelsk. Og prikken over i´et er samlingen i vinkælderen, som leverer det omfattende vinkort til restauranten´s gæster.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_3

Hygge fra morgen til sen aften

Dina kafe & bar åbner dørene med et smil allerede kl. 10 til herlig morgenkaffe fra Rivercoffee og friskbagt på fadet. Dagen igennem serveres lækre anretninger, smørrebrød, åbne burgere og delevenlige skåle, altsammen med fokus på økologi og god kvalitet. Om aftenen udvider menukortet sig med 2 - 3 varme retter til meget fair pris. Har man lyst til at hygge videre efter maden, er man meget velkommen og baren står klar. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_4

Uprætentiøs gastronomi og spektakulære klassikere

Brdr. Price har skabt et vidunderligt univers i Rosenborggade med 4 rum: Cafe-køkkenet, den store Spisestue, Herreværelset og Baren. Her er fokus lagt på den smukke Spisestue, som tændes op med lysekroner, stearinlys og hvide duge og serverer spektakulære klassiskere så som boeuf sauté stroganoff, stegt slethvar og herrebøf af højreb, serveret med fritter, rødvinssauce og béarnaise.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_5

Smag tyrkiet på Flæsketorvet

Restaurant Mangal har lagt sig i selen for at servere den gode tyrkiske mad, baseret på friske råvarer fra Danmark og krydderier fra Tyrkiet. Kokkene er fagudlært i Tyrkiet for at sikre den autentiske smag. Det tyrkiske køkken er meget rigt på grøntsagsretter og derfor let at være vegetar, ligeledes er der flere laktosefri retter på menukortet. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_6

Kød, Cocktails og tilbehør

Hos Köd på Vesterbro får man proteinrig kost serveret med delelige skåle af lækkert tilbehør efter eget valg. Kødet kommer i forskellige udskæringer, fra bæredygtige opdrættere i Danmark og udland. Her er med meget fedt marmorering til den magre, så det er blot at fortælle hvad du som gæst allerbedst kan lide. Er man ikke til rødt kød, er her altid enkle retter med fugl eller fisk. Top maden med en lækker forfriskende cocktail før, under og efter maden. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_8

Fyldigt, grønt og frisklavet

Hos Atlas Bar træder man et par trin ned og ind i en sand oase af god smag i maden og grøntsagsjuicerne. Tavlen midt i stuen er fyldt med lækre anretninger med kød og masser af grønt. Alt er frisklavet og juicen presses ved bestilling. Restauranten ser ikke ud af meget udefra, men der er grund til at der hersker travlhed i det lille køkken.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_9

Gastronomisk højt brasserie niveau

Hos Bistro Boheme er den største mission at gæsterne skal forlade stedet med et smil på læben, efter at have mærket og smagt på Bistro Boheme´s kærlighed til livet på restauranten. Per Thøstesen står som garant for, at der serveres god gammeldags fransk gastronomi. Prisniveauet er ikke billigt, til gengæld er kvaliteten altid i top.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

8 restauranter med god mad i København_11

Casual-dining på italiensk med nordisk twist

Hos Basso spiser man mange lækre italienske småretter med stor fokus på smag og twistet med det nordiske. De mange retter deles gerne i selskabet, så alle kan få en varieret smagsoplevelse. Kombineret med den hyggelig restaurant atmosfære og forfriskende dråber i glassene, kan det kun blive en uforglemmelig aften.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER


Se flere guides på Spiseliv her