Dina Kafe & Bar
Cafe

Dina Kafe & Bar

Vester Voldgade 19 | 1552 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hygge fra morgen til aften

2.

Fokus på økologi

3.

Tæt på Rådhuspladsen

Profil

Cafe og bar med fokus på kvalitet og økologi

Pris
Hovedret

139 -

Åbningstider
mandag - torsdag: 10:00 - 22:00
fredag - lørdag: 10:00 - 02:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

På hjørnet af Vester Voldgade og studiestræde ligger den elegante Dina Kafe & Bar. Interiøret er en æstetisk blanding af nordisk design, velour, terazzo, stuk og smukke lysekroner højt op under loftet. De store vinduespartier giver masser af lys og god udsigt til livet på terrassen og gaden. 

Menukortet byder på lækre og grove salater, smørrebrød, open burgers og skåle med små madportioner, anrettet som delemad. Alle retter er lavet fra bunden af friske sæson råvarer med fokus på økologi og velfærdskød (ingen frostvarer) Om aftenen efter kl. 17:00 er der yderligere 2 - 3 varmeretter at vælge iblandt. Varmeretterne skifter hver uge og koster kun kr. 139,- inkl. alt tilbehør.

Baren er klar alle dage fra kl. 10:00 med lidt friskbagt på fadet eller en lækker morgentallerken og god kraftig kaffe fra Rivercoffee (Fairtrade), som er en afrikansk familiedrevet kaffeleverandør. Altid brygget med dobbelt shot til kun kr. 30,-. Baren byder naturligvis også på gode vine, spiritus, saft, vand og øl i hanerne til sine gæster, uanset om de kommer til mad eller et hurtigt glas. Alle er velkommen.

Andre spisesteder