Autentisk Tyrkisk a la carte i Kødbyen
Åbningstider:  Tirsdag - torsdag: 15.00 - 23.00
Fredag: 15.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 00.00
Søndag:12.00 - 23.00
Køkkenet tirsdag - søndag: 21.30
Køkkenet fredag - lørdag: 22.30
Priser: Hovedretter fra 125,- til 215,-

Mangal laver autentiske egnsretter fra hele Tyrkiet, som laves fra bunden af veluddannede kokke fra Tyrkiet. Her er en oplagt mulighed for at smage hvad det tyrkiske køkken kan. 

Restauranten er moderne indrettet med præg af de rå rammer, som Kødbyen er kendt for. Her er langborde, 2 mands borde og lidt hævet over gulvet, er der borde langs de store vinduespartier med udsigt til Flæsketorvet. Er man mere til at få sit "eget" rum, er der bagerst i restauranten et par indhak, som er møbleret med sofa rundt om bordet. I midten af restauranten finder man det store åbne køkken, hvor man let kan følge med når der grilles, koges, steges og bages. 

Al maden laves fra bunden, også brødet er hjemmebagt, og når man er sat til bords, serveres en skøn lille suppe til at starte middagen med. Specielle krydderier hentes fra Tyrkiet, men kød og grønt handles i Danmark og det er selvfølgelig årstidens grønt. Køkkenet bruger f.eks dansk lam, da de mener det er de bedste lam man kan få. Mangal´s signaturret er Kebab spyddet, her kommer flere lækkerier på, som er meget populært, udover Meze, som er flere små retter man deler ved bordet.

Nyd gerne en dejlig dessert og en kaffe til, måske en tyrkisk kaffe (rund og kraftig i smagen). 

Det tyrkiske køkken er meget rigt på grøntsagsretter og derfor let at være vegetar, ligeledes er der flere laktosefri retter på menukortet.

Cocktailkortet er absolut et kig værd, hvadenten man ønsker cocktail til eller efter maden.

Hos Mangal er der flere muligheder for firmaer og mindre selskaber, at være samlet med en smule afskærmning, hvor man stadig er en hyggelig del af resten af restauranten. Har man brug for mere tid ved bordet, end det der står på onlinebookingen, kan det også løses - Ring gerne direkte til Mangal.

 

 

Mangal

Flæsketorvet 50
1711 København V

Profil: Autentisk Tyrkisk a la carte i Kødbyen

Åbningstider:
Tirsdag - torsdag: 15.00 - 23.00
Fredag: 15.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 00.00
Søndag:12.00 - 23.00
Køkkenet tirsdag - søndag: 21.30
Køkkenet fredag - lørdag: 22.30

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 215,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17369) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17369)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Mangal

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: