Brdr Price i Rosenborggade

Brdr. Prices store restaurant ved Nørreport og kongens have
Åbningstider:  Søn-Tors
12:00-24:00+

Fre-Lør
12:00-01:00+


Priser: Hovedretter fra 165,- til 250,-
Menuer fra 195,-

Brdr. Price restaurant i Rosenborggade er et spisested i bistroklasse - “hvor personlighed, hygge og herreretter for sultne mænd og kvinder bliver omdrejningspunktet”, som Brdr. Price selv udtrykker det. Det var en drengedrøm for både Adam og James Price, der gik i opfyldelse, da dørene i 2011 blev åbnet ind til deres eget gastronomiske univers i de gamle, klassiske lokaler i Rosenborggade. Den store restaurant består af intet mindre end fire forskellige rum: Cafe-køkkenet, den store Spisestue, Herreværelset og Baren.

Cafe-køkkenet er stedet, hvor du møder en række uprætentiøse gastronomiske klassikere, som er blevet kørt igennem Pricernes maskineri og har fået deres eget særpræg. Sommerkortet byder på 10 forskellige mindre retter med en enhedspris på 100 kroner pr. ret. Her kan du vælge mellem blandt andet rørt tatar, stegt svinebryst med ærtepuré, klassisk carpaccio, pasta puttanesca eller et stykke oksesteg med pebersauce. Blandt de større retter finder du helstegt rødspætte med masser af brunet smør og krogmodnet højreb med béarnaise mayo og fritter.

Spisestuen nedenunder er et prangende lokale med lysekroner, hvide duge og levende lys. Her frister et spektakulært menukort med familieklassikere som boeuf sauté stroganoff, stegt slethvar og herrebøf af højreb, serveret med fritter, rødvinssauce og béarnaise. NB: Spisestuen er lukket i sommerperioden. 

På den store terrasse udenfor kan du nyde måltidet under åben himmel. Terrassen er overdækket i tilfælde af mindre godt vejr, og på kolde aftener er der varmelamper at varme sig ved. Et dejligt sted at starte eller slutte aftenen.

 

Brdr Price i Rosenborggade

Rosenborggade 15-17
1130 København K

Profil: Brdr. Prices store restaurant ved Nørreport og kongens have

Åbningstider:
Søn-Tors
12:00-24:00+

Fre-Lør
12:00-01:00+


Priser:
Hovedretter fra 165,- til 250,-
Menuer fra 195,-
Frokost fra 100,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15232) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15232)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Brdr Price Aalborg
C.W. Obels Plads 16,

Brdr Price Herning
Torvet 3

Brdr Price i Tivoli
Vesterbrogade 3

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Brdr Price i Rosenborggade

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: