Atlas Bar
Restaurant

Atlas Bar

Larsbjørnsstræde 18 | 1454 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Vegansk restaurant

2.

Økologiske og veganske drikkevarer

3.

På et solrigt hjørne i Latinerkvarteret

Profil

Vegansk restaurant til frokost og aften i Larsbjørns stræde

Pris
Hovedret

145 - 175

Åbningstider
Mandag - lørdag: 12.00-22.00

Køkkenet holder pause kl. 16-17  


Atlas Bar ligger placeret i kælderen på hjørnet af Larsbjørnstræde/Studiestræde i Københavns latinerkvarter. Udenfor er der en del fortovspladser, hvor folk strømmer til på lune dage, dels for at nyde restaurantens hjemmelavede veganske mad og økologiske drikke samt opleve den helt unikke stemning som Latinkvarteret er kendt for.

I baren står den sorte tavle hvor gæsterne kan lade sig inspirere af dagens retter og menukortet varierer afhængig af sæsonen, men altid nogle nogle genkendelige retter som kunne være Lasagne med pesto og cashew ost, severet med tomatsalat, råkost og tzatziki eller Atlas burger serveret med ristede kartofler, urtemayo og råkost. Er man lidt mere eksotisk kunne Tofu Manilla Filippinsk inspireret stegte ris med ingefær og tomat sauce, serveret med linsesalat & råkost være valget. Køkkenet brænder for den veganske mad og har stor fokus på at kreere velsmagende retter med god balance.

Der laves friskpresset juice og serveres forskellige kolde og varme drikke samt et udvalg af økologiske vine og veganske spirituser. 

Lige over Atlas Bar ligger Restaurant Urten - en moderne vegansk restaurant - Så hjørnet på Larsbjørnsstræde og Studiestræde er med tiden blevet et vegansk hjørne i hjertet af København.

Der er mulighed for takeaway og catering ud af huset fra begge steder.


Andre spisesteder