Brede Spisehus i Lyngby


I Lyngby - ca. 10 km fra Københavns centrum - finder man det naturskønt beliggende Brede Spisehus. Med Frilandsmuseet som nabo kan man her nyde sin mad med udsigt over Mølleådalen.

I køkkenet regerer den franskfødte Bernard Carle, og menuen bærer tydeligt præg af den franske inspiration. Til frokost bydes der på frokosttallerken med danske og franske specialiteter og desuden en håndfuld franskinspirerede brasserieretter. Om aftenen kan man vælge fra det omfattende a la carte kort eller hoppe på en af de foruddefinerede menuer.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Trattoria Nuova Italia i Rødovre


Trattoria Nuova Italia på Fortvej i Rødovre er en aflægger af den succesfulde Nuova Italia på Tårnvej. Restauranten er lys og indbydende, og der er lagt vægt på den ægte italienske stemning med vinflasker langs væggene og friske blomster på bordene.

På menuen finder du et udvalg af populære italienske pastaretter og kødretter samt mange pizzavarianter. I forlængelse af restauranten er et hyggeligt café-område, hvor du kan stille lækkersulten med et udvalg af italienske kager og kaffe og forskellige caféretter som burgere, nachos, salater og sandwiches.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Restaurant Krabben i Vallensbæk 

Nyd den hyggelige havnestemning på Restaurant Krabben hele året! Her kan du sidde på den store træterrasse og nyde udsigten ud over havnen. Terrassen´s mobile overdækning samt varmelamperne, gør at man kan sidde ude i næsten al slags vejr.

Til frokost serveres danske frokostretter og travle forretningsfolk kan få Quick lunch. Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Her er noget for enhver smag, råvarerne er friske og brødet hjemmebagt.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Il Terzo Nuova Italia i Skovlunde

I et tætbebygget område i Skovlunde ligger en stor italiensk oase med overdækket terrasse, en grøn baggård og masser af parkering.

Il Terzo Nuova Italia er drevet af italienere og køkkenchefen er fra en landsby ved den kendte Como sø. Menukortet er fyldt med velkendte klassiske kød- og fiskeretter, salater, pizzaer, sandwiches, burgere og lækre pasta retter, hvor bl.a. pasta avocado anbefales af køkkenchefen selv. Og selvfølgelig er der skønne retter til børnene.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Strandmøllekroen

8 gode spisesteder i bykanten af København_2

Strandmøllekroen ligger på strandvejen med fænomenal udsigt til Øresund, omkranset af grønne plæner og buskads. I restauranten eller på den den smukke terrasse serveres til frokost luksus smørrebrød samt frokostbord af 2 serveringer.

Om aftenen kan man komme kroen rundt med en lækker menu af 3 serveringer eller vælge fra menukortet. Aftenkortet er smalt, men kvaliteten er i top og der er både fisk og kød med lækker garniture til.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Ristorante Rimini på Amager

Ristorante Rimini er en skøn italiensk oase, som ligger lige i starten af Amagerbrogade og tæt på Christianshavns Volde. På den livlige plads foran restauranten, kan man sidde ude hele sommeren og nyde maden i solen.

Restauranten er hyggeligt indrettet med dæmpede farver, friske blomster og lys på bordene, og her er plads til alle, hvad enten man skal på romantisk date eller har samlet familie og venner til en dejlig middag i charmerende omgivelser. Tjenerne nyder at passe godt på sine gæster, så alle føler sig hjemme på Rimini.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER