Brede Spisehus

Fransk køkken i naturskønne omgivelser
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag 11.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 20.30
Søndag 11.30-15.00
Priser: Hovedretter fra 198,- til 235,-

I Lyngby - ca. 10 km fra Københavns centrum - finder man det naturskønt beliggende Brede Spisehus. Med Frilandsmuseet som nabo kan man her nyde sin mad med udsigt over Mølleådalen.

I køkkenet regerer den franskfødte Bernard Carle, og menuen bærer tydeligt præg af den franske inspiration. Til frokost bydes der på frokosttallerken med danske og franske specialiteter og desuden en håndfuld franskinspirerede brasserieretter. Om aftenen kan man vælge fra det omfattende a la carte kort eller hoppe på en af de foruddefinerede menuer. Prisniveauet er i mellemlejet.

Det omfattende vinkort afspejler den franske stil i køkkenet, men der findes også oversøiske flasker. Vinpriserne er ligeledes i mellemlejet.

Brede Spisehus er et fint spisested i usædvanligt smukke omgivelser, og der lægges også hus til selskaber i restauranten, den mindre Funktionærspisestue eller i selskabslokalerne på 1. sal med en flot udsigt over Brededammen.

Brede Spisehus

I. C. Modewegs Vej 1
2800 Kongens Lyngby

Profil: Fransk køkken i naturskønne omgivelser

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag 11.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 20.30
Søndag 11.30-15.00

Priser:
Hovedretter fra 198,- til 235,-

array(0) { }

5 romantiske middage i smukke omgivelser

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5571) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5571)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Udsigt   Smuk udsigt   Fransk   Brededammen   Dansk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Brede Spisehus

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: