Nuova Italia Skovlunde

Nuova Italia Skovlunde

Lilletoften 129A | 2740
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant i Skovlunde med udeservering

Pris
Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 15:00 -22:00
Søndag: lukket

I et tætbebygget område i Skovlunde ligger en stor italiensk oase med overdækket terrasse, en grøn baggård og masser af parkering.

Nuova Italia er drevet af italienere og køkkenchefen er fra en landsby ved den kendte Como sø. Menukortet er fyldt med velkendte klassiske kød- og fiskeretter, salater, pizzaer, sandwiches, burgere og lækre pasta retter, hvor bl.a. pasta avocado anbefales af køkkenchefen selv. Og selvfølgelig er der skønne retter til børnene. 

Nuova Italia er åben allerede fra kl. 15:00 og alle er velkommen til at komme forbi og nyde en dejlig italiensk kop kaffe og et stykke kage eller Gelato til.

Restauranten er stor, men delt op i mindre områder, som skaber hyggekroge, som passer til mange størrelser selskaber. Her er også plads til det helt store selskab eller fest med plads til dans og den velassorterede bar mikser gerne herlige forfriskninger til alle sine gæster.

Terrassen foran restauranten er hyggeligt dækket op med ternede duge og blomster på bordene. Bagved i det grønne finder man små runde borde og kurvestole, så det er bare at finde sin yndlingsplads.