Trattoria Nuova Italia
Restaurant

Trattoria Nuova Italia

Fortvej 1A | 2610 Rødovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk husmandskost

2.

Sprøde pizze

3.

Hyggelig familie restaurant

Profil

Stor italiensk restaurant og pizzeria i Rødovre

Pris
Hovedret

55 - 198

Åbningstider
Mandag - fredag: 1100 - 22:00
Lørdag-søndag: 10:00 - 22:00
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Trattoria Nuova Italia på Fortvej i Rødovre er en aflægger af den succesfulde Nuova Italia på Tårnvej. Restauranten er netop blevet gennemrenoveret, og fremstår nu skinnende ny med nye borde, stole og indbydende interiør. Lokalerne er lyse og indbydende, og der er lagt vægt på den ægte italienske stemning med hundredvis af vinflasker langs væggene.

På menuen finder du et udvalg af italienske pastaretter eller kødretter som for eksempel oksemørbrad med trøffelsauce eller paneret kalvefilet med hvidløgssmør. Du kan også holde det enkelt og gå ombord i en af stedets mange pizzavarianter.

I forlængelse af restauranten er der et mere afslappet café-område, hvor du kan stille lækkersulten med et udvalg af italienske kager og kaffe og forskellige caféretter som burgere, nachos, salater og sandwiches.  

Foruden de 100 pladser i den store restaurant har Trattoria Nuova Italia også råderet over den store terrasse uden for restauranten. Her er der plads til meget store selskaber på op til 160 personer. Restauranten leverer også gerne mad til selskaber ud af huset. Ring for at høre nærmere om mulighederne.

Andre spisesteder