Trattoria Nuova Italia

Stor italiensk restaurant og pizzeria i Rødovre
Åbningstider:  Mandag - fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag-søndag: 12:00 - 22:00
Priser: Hovedretter fra 55,- til 198,-

Trattoria Nuova Italia på Fortvej i Rødovre er en aflægger af den succesfulde Nuova Italia på Tårnvej. Restauranten er netop blevet gennemrenoveret, og fremstår nu skinnende ny med nye borde, stole og indbydende interiør. Lokalerne er lyse og indbydende, og der er lagt vægt på den ægte italienske stemning med hundredvis af vinflasker langs væggene.

På menuen finder du et udvalg af italienske pastaretter eller kødretter som for eksempel oksemørbrad med trøffelsauce eller paneret kalvefilet med hvidløgssmør. Du kan også holde det enkelt og gå ombord i en af stedets mange pizzavarianter.

I forlængelse af restauranten er der et mere afslappet café-område, hvor du kan stille lækkersulten med et udvalg af italienske kager og kaffe og forskellige caféretter som burgere, nachos, salater og sandwiches.  

Foruden de 100 pladser i den store restaurant har Trattoria Nuova Italia også råderet over den store terrasse uden for restauranten. Her er der plads til meget store selskaber på op til 160 personer. Restauranten leverer også gerne mad til selskaber ud af huset. Ring for at høre nærmere om mulighederne.

Trattoria Nuova Italia

Fortvej 1A
2610 Rødovre

Profil: Stor italiensk restaurant og pizzeria i Rødovre

Åbningstider:
Mandag - fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag-søndag: 12:00 - 22:00

Priser:
Hovedretter fra 55,- til 198,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17182) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17182)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Trattoria Nuova Italia

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: