Trattoria Nuova Italia
Restaurant

Trattoria Nuova Italia

Fortvej 1A | 2610 Rødovre
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk mad fra bunden

2.

Hyggelig udendørsservering

3.

Sprøde pizzaer

Profil

Italiensk restaurant med stor terrasse i Rødovre

Pris
Hovedret

99 - 269

Åbningstider
Mandag - søndag: 1100 - 22:00
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Trattoria Nuova Italia på Fortvej i Rødovre er blevet ærke italiensk med mad fra flere italienske regioner - alt sammen lavet fra bunden.

Ricardo, som er køkkenchef, kommer bl.a. fra La Locanda i Aalborg, som er rangeret blandt de bedste italienske restauranter i Danmark. Sammen med teamet er målet hver dag, at give gæsterne de lækreste smage fra hele støvlelandet. I restauranten er en montre fyldt med frisklavede fristende desserter, alt imens, der langtidssteges flotte udskæringer med masser af saft og kraft. Pizzaerne er napolitanske med sprøde bunde og lækkert kvalitets fyld. 

Med den gode mad følger en hjertelig og dygtig betjening, som i den grad nyder at serverer gode italienske vine, kaffe og andet sammen med den smagsfulde og velanrettede mad.

Hos Trattoria Nuova Italia er der god plads både inde og ude på den store terrasse foran restauranten. Restauranten leverer gerne mad til selskaber ud af huset eller afholder arrangementer i restauranten. Mulighederne er mange og fleksibiliteten stor, så kom gerne ned til en snak om jeres ønsker. 

Andre spisesteder