Den gode franske cafe ved Sankt Hans Torv

5 gode restauranter på Nørrebro

Sebastopol er lidt af en institution på Nørrebro, og cafeen har ligget på Sankt Hans Torv allerede før, torvet blev hipt. Det er altså mange år siden… Stilen er frankofil med franske bistroretter på aftenkortet og caferetter som sandwich, salater og den slags om dagen.   Niveauet er altid højt og priserne rimelige. På varme dage kan man sidde ude ved et af de mange borde på torvet og følge med i det afslappede nørrebroske liv, der udspiller sig omkring pladsen.  

Hyggelig Cafe ved søerne

Cafe på Nørrebro - Spiseliv

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.

Cafe på et roligt hjørne af Nørrebro5 gode restauranter på Nørrebro_4

My Corner ligger på et hjørne i et roligt bolig kvarter lige overfor Nørrebro Parken. Cafeen byder indenfor til morgenmad fra kl. 10 til hen på aftenen med god og nem mad for hele familien. Her er wraps, burgere, salater, dagens suppe og god kaffe. Alt kan fåes To Go eller nydes på stedet.

Smuk og velsmagende tyrkisk oase5 gode restauranter på Nørrebro_6

Restaurant Stefanos La Fabrica i Rantzausgade, er en oase af lækre smage fra middelhavsområdet, men med vægten på det tyrkiske. Stefanos Meze er klart at anbefales. Her sammensætter man selv alle de småretter, man ønsker at smage, men husk at de er alle dele retter, så der er rigelig at spise.

Grillbar i nye klæder og hjemmelavet mad5 gode restauranter på Nørrebro_5

Den lækre grillbar er tilbage i nye klæder. Tænk sig at sætte tænderne i en lækker bøfsandwich overhældt med brun sovs, en herlig pølsemiks med bølge fritter eller en andestegssandwich med andeconfit og skyld ned med den uundværlige cacaomælk. Her er dog rigtig god øl og meget andet hos Grisen Grillbar mellem fredens bro og Sankt Hans torv. 

SE FLERE SPISESTEDER PÅ NØRREBRO PÅ SPISELIV.DK