Den gode franske cafe ved Sankt Hans Torv

5 gode restauranter på Nørrebro

Sebastopol er en institution på Nørrebro, og cafeen har ligget på Sankt Hans Torv allerede før, torvet blev hipt. Det er altså mange år siden… Stilen er frankofil med franske bistroretter på aftenkortet og caferetter som sandwich, salater og den slags om dagen. Niveauet er altid højt og priserne rimelige. På varme dage kan man sidde ude ved et af de mange borde på torvet og følge med i det afslappede nørrebroske liv, der udspiller sig omkring pladsen.  

Moderne Pizza koncept - Pico, en pizza restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_12

Hos Pico Pizza kan nyde flere slags pizzaer som et måltid eller dele med selskabet. Pizzaerne kommer med alt fra proteinrigt, vegetarisk, vegansk og glutenfri topping. For samme pris kan man selv vælge tre pizzaer fra hele menukortet eller kombinere med forskellige små friske salater. På Pico’s drikkekort er der et bredt udvalg af drikkevarer at vælge imellem, herunder velsmagende cocktails, naturlige vine, sodavand lavet med økologiske ingredienser og øl, som er produceret lokalt.

Europæiske retter får nyt liv på en restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_17

Bistro RK har specialiseret sig i at give velkendte europæiske retter et nyt pust og byder på et omfattende spisekort. Udvalget spænder fra delikate blåmuslinger fra Venø, til Tournedos Rossini med hvide asparges, når de er i sæson, og endda skønne vegetariske og veganske retter. Gæsterne kan derfor opleve en alsidig og spændende smagsoplevelse, som ingen anden restaurant på Nørrebro.

Miniburgere i urbant miljø ved søerne - burger restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_15

På hjørnet af Nørrebrogade og Peblinge dosseringen med udsigt til byens liv og søerne. Hersker en glad og dynamisk kultur, med et helt unikt burger koncept hos Sliders. Her er en burger ikke bare en burger - hver Slider, som miniburgeren hedder, har sin egen unikke smag, i en lille juicy briochebolle og pakket eksklusivt ind. Og da der altid er 10 forskellige sliders, hvoraf 4 fås vegetarisk, samt nogle udskiftes løbende - er her rigelig med smagsoplevelser at hente.

Hyggelig cafe med udsigt til søerne

5 gode restauranter på Nørrebro_16

Cafe 22 er beliggende ned til de smukke søer i København. Cafeen byder på en god oplevelse i rolige og hyggelige omgivelser. Uanset om du er i humør til en frisk kop kaffe eller en let anretning, eller om du vil sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu, er Cafe 22 det perfekte sted for en hyggelig stund. Med sin fantastiske beliggenhed midt mellem smukke grønne områder og det pulserende liv på Nørrebro, er Cafe 22 det oplagte valg for dig, der ønsker at nyde en iskold øl eller en kop kaffe i dejlige omgivelser, uanset om du er på date eller ude med en veninde.

SE FLERE SPISESTEDER PÅ NØRREBRO PÅ SPISELIV.DK