Den gode franske cafe ved Sankt Hans Torv

Sebastopol er lidt af en institution på Nørrebro, og cafeen har ligget på Sankt Hans Torv allerede før, torvet blev hipt. Det er altså mange år siden… Stilen er frankofil med franske bistroretter på aftenkortet og caferetter som sandwich, salater og den slags om dagen.   Niveauet er altid højt og priserne rimelige. På varme dage kan man sidde ude ved et af de mange borde på torvet og følge med i det afslappede nørrebroske liv, der udspiller sig omkring pladsen.  

Den gode thairestaurant ved Søerne

Thai Pan har den skønneste beliggenhed lige ud til Peblinge Sø, og om sommeren kan man sidde ude i gårdhaven med direkte udsigt over søerne.   På menuen er klassiske thailandske retter af god kvalitet, og betjeningen er god og venlig. Thai Pan er familieejet, og deres lækre, hjemmelavede thairetter er vanedannende, så man bliver hurtigt stamgæst.  Picture

Hyggelig Cafe ved søerne

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.

Den hippe restaurant med bar

Gefährlich har ligget på Fælledvej i ti år men forstår med hipness og cool attitude fortsat at tiltrække et ungt klientel. Maden er rigtig god, gerne lavet af lokale råvarer, og priserne er helt i orden.   I weekenderne – og ofte også i hverdagene – kan en middag her afsluttes med en fest, for der er ofte DJs og gode cocktails i baren. Lounge og bar findes i stueetagen, og det er også her, der vendes plader.  Picture

Moderne Kitchen & Bar på Nørrebro

Ravnsborg Kitchen & Bar er et kombineret bistro og bar, som frister med en central placering lige på hjørnet af hippe Ravnsborggade og Nørrebrogade.

Du kan nyde maden eller kaffen ved den store udendørsservering, som får masser af solskin i løbet af dagen. 

Indenfor er indretningen moderne, men alligevel rustik og uprætentiøs, med rustikke træborde, bløde sofaer og dæmpet belysning i glødelamperne.

Der er åbent for kaffe og brød fra morgenstunden, og mandag til fredag serveres frokost med fokus på moderne smørrebrød og klassikere som moules frites, charcuterie, burgere og salater. I weekenden er der brunch fra 10:00 til 14:00.

 Picture

Autentisk thai restaurant på Nørrebro

WOOWOK byder dig på en kulinarisk asiatisk oplevelse. Alle retter er fremstillet med kærlighed af gode råvarer med fokus på økologi - og et dygtigt team, der arbejder hårdt og dedikeret i køkkenet. Både service og madoplevelse går hånd i hånd, og tjenerne tager godt imod gæsterne. Menuen er sammensat i samarbejde med Ali, der ejer WooWok, som gerne vil give gæsterne både et velkomponeret måltid og en sanselig oplevelse.

Restauranten har en dejlig atmosfære, der er holdt i gyldne, varme farver med elementer af skadinavisk design. Restauranten har 28 siddepladser, men vil du hellere nyde WooWoks kreationer hjemme, er der også mulighed for take-away, der findes som et seperat lokale ved siden af.