Den gode franske cafe ved Sankt Hans Torv

5 gode restauranter på Nørrebro

Sebastopol er lidt af en institution på Nørrebro, og cafeen har ligget på Sankt Hans Torv allerede før, torvet blev hipt. Det er altså mange år siden… Stilen er frankofil med franske bistroretter på aftenkortet og caferetter som sandwich, salater og den slags om dagen.   Niveauet er altid højt og priserne rimelige. På varme dage kan man sidde ude ved et af de mange borde på torvet og følge med i det afslappede nørrebroske liv, der udspiller sig omkring pladsen.  


Hyggelig Cafe ved søerne

Cafe på Nørrebro - Spiseliv

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.


Vinbar og restaurant på Ravnsborg

5 gode restauranter på Nørrebro_3Ravnsborg Vinbar servere små lækre anretninger og 3 retters menuer, alt sammen med inspiration fra de sydeuropæiske himmelstrøg, men med lokale råvarer. Og selvfølgelig masser af gode vine på hylderne. Om sommeren er der også åbent til frokost fra kl. 12-16. Aftenkøkkenet er klar kl. 18:00. Godt sted inden turen går til Nørrebro Teater.

Alsidig cafe ved og på Peblinge Sø

5 gode restauranter på Nørrebro_1

Alle dage er der åbent fra morgen til aften hos Kaffesalonen ved Peblinge Sø. Her er morgenmad, brunch, cafemad og rigtig god kaffe. Om vinteren flytter hyggen indenfor med god udsigt til livet omkring søen og hele sommeren kan man sidde på den vuggende terrasse på vandet.

God tyrkisk mad fra morgen til aften

5 gode restauranter på Nørrebro_2

Hos Mevlana på Jagtvej er der god tyrkisk mad, som starter dagen med tyrkisk brunch fra kl. 10 og så ellers de mange populære retter for hele familien til hen på aftenen alle ugens dage. Hele sommeren er der udeservering på hjørnet af Odinsgade og Jagtvej.

SE FLERE SPISESTEDER PÅ NØRREBRO PÅ SPISELIV.DK