Sliders
Restaurant

Sliders

Nørrebrogade 1 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Saftige Sliders

2.

Urbant og socialt miljø

3.

Flot udsigt

Profil

Sliders - et urbant og socialt burger miljø med fokus på smagen

Pris
Hovedret

55 - 129

Åbningstider
Mandag - lørdag: kl. 12:00 - 22:00
Søndag: kl. 12:00 - 21:00
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

På hjørnet af Nørrebrogade og Peblinge dosseringen med udsigt til byens liv og søerne, hersker en glad og dynamisk kultur, med et helt unikt burger koncept. Gutterne bag Sliders har brugt oceaner af tid på, at skabe denne urbane oase, fyldt med sjove gimmicks, som bare giver gæsterne det ekstra der gør, at man må tilbage og få en ny oplevelse.

Her er en burger ikke bare en burger - hver Slider, som miniburgeren hedder, har sin egen unikke smag, i en lille juicy brioche bolle og pakket eksklusivt ind. Og da der altid er 10 forskellige sliders, hvoraf 4 fåes vegetarisk, samt nogle udskiftes løbende - er her rigelig med smagsoplevelser at hente. Er man en smule ekstravagant eller skal dagen lige piftes op, så få fritterne drysset med 24 karat guld, for en beskeden ekstra skilling.

Når Sliders skal skylles ned, er her frisklavede shakes, vand, øl på glaskander, vand, vin, champagne, cocktails og G&T. Alle drikkevarer er af høj kvalitet og til meget rimelige priser. Et godt eksempel - G&T er lavet med Geranium gin og Fever Tree tonic vand til kun kr. 69,- , en kande med Tuborg guld til kr. 129,- eller egen special bryg til kr. 169,-

Sliders troner flot i et af Københavns smukke gamle huse på første sal, med store vinduespartier, som kan åbnes helt op og give fornemmelsen af at sidde på et forhøjet fortov og med udsigt til søerne. Den store indgang med høje glasdøre, bred cool betontrappe og huset´s gyldne mantra "Count Blessings Not Calories" ligger på Peblinge Dosseringen 2. 

 

Andre spisesteder