Gode restauranter i TrekantsområdetRestaurant Oven Vande - Fredericia

Er man på byvandring i Fredericia, shoppetur i de mange butikker på strøget, på teatertur eller ned og se volden, hvor Slaget ved Fredericia stod, så er det bare at parkere bilen bag ved restauranten. Spis en dejlig frokost i gårdhaven, som altid er flot dækket op eller inde i restauranten, som har til huse i en imponerende bygning, som tidligere husede Fredericias Sølv fabrik. Her er god mad, god vin og øl til alle, som sætter pris på kvalitet og godt håndværk. Ligemeget om du kommer langvejs fra eller bor i nærheden er Oven Vande en fantastisk restaurant i Fredericia.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter i Trekantsområdet_1

Restaurant Valdemar - Kolding

I hjertet af Kolding By, nær Kolding Hus, på et brostensbelagt torv med parkeringsområder i går afstand, finder man Restaurant Valdemar. En dejlig dansk restaurant med skønne hjemmelavede egnsretter, smørrebrød og franske menuer. Indgangen har den hyggeligste terrasse et par trin hævet over torvet og giver gæsterne ro til at spise samt en dejlig udsigt til livet på torvet. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter i Trekantsområdet_3

Taverna Hellas - Vejle

Få en græsk oplevelse i hjertet af Vejle med hængende paraplyer, farverige terrasser fyldt med blomster og glade gæster. Hver aften står Georgios og hans personale klar til at give sine gæster en kulinarisk og nærværende restaurant oplevelse. Bag restauranten ud til åen kan man sidde på en lukket terrasse med masser af lys og smukke farver og nyde sin Mousaka, lammekoteletter eller andre spændende retter fra Grækenland.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Kongebrogaarden -  Restaurant i Middelfart

Kom i stemning bare ved at køre ad skovvejen ned til Comwell Kongebrogaarden, parker lige ved døren og træd ind i den hyggeligste restaurant i nordisk stil med panorama vinduer ud til Lille Bælt og en stor lækker terrasse helt ud til vandet. Er man mere til Lounge og bar stemning, er man velkommen til at spise der også. Køkkenet er specialiseret i fugl og fisk, inspireret af skov og strand, som omgiver Restaurant Dannebro. En lille omvej til en stor oplevelse nær motorvejen, for dem som hurtigt skal videre samt komfortable værelser til dem som bare må blive på dette smukke og nærværende hotel.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Atami Sushi Restaurant - Kolding

På torvet i Kolding by, nær Kolding Hus og alle gågaderne med masser af butikker, er der rig mulighed for at spise sig mæt i sushi. Hos Atami er der både sushi ad libitum, som laves efter bestilling for at sikre friskheden, en lille buffet med desserter og tilbehør til sushien samt et menukort med specialiteter. Restauranten er moderne og elegant og personalet nærværende. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter i Trekantsområdet_2

Atami Sushi - Restaurant i Vejle

Midt på gågaden i Vejle ligger Atami sushi. Restauranten har en smal indgang men indenfor åbner rummet sig til flere hyggelige spiseområder med moderne, komfortable stole betrukket med grå uld og bordene dækket op med asiatisk inspireret service. Atami byder på a la carte, specielle menuer og sushi ad libitum, som serveres på bestilling for at sikre god kvalitet og friskhed. Atami sushi er et godt bud på et af de mange spisesteder udenfor Fredericia som laver skøn mad til en god pris.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD


Se flere guides på Spiseliv.dk/Guide