Comwell Kongebrogaarden
Restaurant

Comwell Kongebrogaarden

Kongebrovej 63 | 5500 Middelfart
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fantastisk udsigt og skovområde

2.

Æstetisk og lys restaurant

3.

Hotel med komfort, service og god restaurant

Profil

Fantastisk udsigt og idyllisk skovområde i Middelfart

Pris
Frokost

145 - 225

Hovedret

285 - 285

Åbningstider
Mandag - Lørdag: kl. 11:30-22.00
Søndagaften - kan der spises i bar og pejsestue
Frokost

Mandag - søndag: kl. 11.30-16.00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Restaurant Dannebro ligger med den mest unikke beliggenhed på det gamle og velkendte Hotel Comwell Kongebrogaarden i Middelfart. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og restauranten er smagfuldt indrettet med danske møbelklassikere og designerlamper. Helt perfekte rammer til hvad enten man kommer her for at holde bryllup, konferencer eller en romantisk aften med inspirerende mad, hvor det klassiske køkken bliver udfordret af et talentfuld køkkenteam. Udover en skøn udsigt fra restauranten, er der i sommerhalvåret dækket op på den store terrasse.

Gode råvarer, smag og nærhed er helt grundlæggende for køkkenet. Hotel Comwell Kongebrogaarden har skoven i baghaven og lille bælt foran hotellets restaurant med en skøn træterrasse, som når helt ud til vandkanten. Restaurant Dannebro er i 2 plan med vinduespartier som når helt op under loftet, så alle gæsterne kan nyde lillebælt, broen og den store himmel. Med naturen som sin tætteste nabo er det en klar inspiration for køkkenet, at specialisere sig i Fisk og Vildt - Og gæsterne er vilde med det!

Selskaber modtages i alle størrelser, fra det lille intime selskab til den helt store fest. Find mere information på hjemmesiden omkring menuer, priser og lokaler. Hotellet rummer 18 suiter og 44 dobbeltværelser.

Andre spisesteder

Bestil bord på Comwell Kongebrogaarden

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Comwell Kongebrogaarden