Restaurant Valdemar

Dansk frokost og aften restaurant i Kolding
Åbningstider:  Mandag - torsdag: kl. 11:30 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:30 - 23:00
Søndag: Lukket
Priser: Hovedretter fra 258,- til 288,-

I Koldings gamle kvarter med snoede veje og brostensbelagte gader ligger denne hyggelige danske restaurant. Terrassen er integreret med huset og giver derfor læ, således man det meste af året kan følge bylivet alt imens frokosten, kaffen eller middagen nydes udendørs. Vil man have ro omkring sig, så er det blot at træde op i gårdhaven, omgivet af potter og planter, store træer og udsigt til Kolding Hus.

Restauranten rummer en afslappet atmosfære i moderne omgivelser med rolig belysning og kig til køkkenet. Her er en variation af små miljøer, så man kan finde sig godt til rette, uanset om man kommer forbi til en hurtig frokost eller en hel aften til månedens menu.

Frokosten byder blandt andet på Smørrebrød, med lækkert hjemmelavet pålæg på hjemmebagt rugbrød til yderst fair priser. Derudover, en god variation af danske frokost klassikere som Pariserbøf og Stjerneskud samt en lækker salat og burger.

Aftenkortet er præget af velhængt Hereford kød, krondyr, populære fisk som laks og rødspætte samt Unghanelår. Dertil spændende forretter og skønne desserter. Til maden findes et godt sortiment af vine i flere prisklasser, lige fra en frisk Alsace og boblende Brut til Champagne og kældervine i den tungere afdeling.

Hver måned sammensætter køkkenet en månedsmenu, som igen er baseret på lokale råvarer og inspiration fra det danske køkken. Denne kan ses på hjemmesiden.

 

 

Restaurant Valdemar

Adelgade 2
6000 Kolding

Profil: Dansk frokost og aften restaurant i Kolding

Åbningstider:
Mandag - torsdag: kl. 11:30 - 22:00
Fredag - lørdag: kl. 11:30 - 23:00
Søndag: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 258,- til 288,-
Frokost fra 98,- til 179,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15496) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15496)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant Valdemar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: