Restaurant Oven Vande
Restaurant

Restaurant Oven Vande

Norgesgade 4 | 7000 Fredericia
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Elegant og hyggelig restaurant

2.

God mad af sæsonen

3.

Flotte selskabslokaler og dejlig gårdhave

Profil

Elegant og flot restaurant ved Volden i Fredericia

Pris
Frokost

128 - 285

Hovedret

198 - 385

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 11:30 - 23:00 Fredag: kl. 11:30 - 24:00

Lørdag: kl. 10:00 - 24:00

Søndag: kl. 10:00 - 14:00 (kun brunch)

Frokost

Tirsdag - lørdag: kl. 12:00 - 14:30

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Går turen til Fredericia, hvadenten det er teatret, bylivet eller Volden, hvor Slaget ved Fredericia stod og danerne sejrede, der trækker, så må man bare besøge Fredricia´s gamle Sølvfabrik. Dette smukke, højloftede hus med enorme vinduespartier huser en af Fredericia´s bedste restauranter, som ligger lige ved Volden, Byporten og de mange hyggelige butiksgader.

Restaurant Oven Vande ved Volden har de sidste 5 år forkælet gæster fra nær og fjern med god mad, baseret på godt håndværk og friske råvarer. Restauranten flyttede ind i disse spektakulære omgivelser for lidt siden og det kan mærkes på gæsteflowet, både til frokost og aften. 

Restauranten er altid sirligt dækket op og Liselotte´s flair for at skabe hyggelige omgivelser, som man bare kan slappe af og føle sig hjemme i, er helt unikt. Alt imens Henrik og teamet i køkkenet lægger sig i selen for at give en uforglemmelig madoplevelse.

Fredericia Teater er velbesøgt og hos Oven Vande serveres lækre teatermenuer, som er tilpasset tiden, så man er i god tid til forestillingen. Teater menuen, som består af flere retter, hvorfra man vælger antal, kan ses på hjemmesiden.

Hele sommeren er gårdhaven åben og står klar med smukke blomster, duge på bordene og læ for vinden, takket være bygningen samt Volden, hvor Slaget ved Fredericia fandt sted og Danerne vandt.

Der er flere selskabslokaler, som tilpasses det enkelte selskab, uanset om det er Private Dining for de få eller større begivenheder som Bryllup eller firma events. Der er plads op til 200 personer. 


Andre spisesteder