Bistro 1620 - Fransk inspireret samt Bar & DJ

Spiseliv Bistro 1620

Lad Bistro 1620 guide dig igennem lækkert fransk-dansk inspireret menukort samt forførende drinks og cocktails fra en velassorteret bar. Bistroen har åbent til frokost og aften, så en rigtig god kop kaffe inde som ude på den lille terrasse på Vesterbro Torv kan også varmt anbefales. LÆS MERE OM BISTRO 1620 OG BOOK BORDET HER

KöD - Saftige bøffer og forfriskende cocktails

_111

Restaurant KöD på Vesterbro har specialiseret sig i kød udskæringer med lækkert tilbehør, så det er bare at give efter og smag på det som tiltaler dig. Hertil et godt udvalg af vine, bobler og forfriskende aperitiffer.
LÆS MERE OM RESTAURANT KÖD OG BOOK BORD HER

Vesterbro Vinstue - God vin og mad i Istedgade

Spiseliv vesterbro vinstue

God mad, vin og Vesterbro-hygge i baren eller ved bordet er helt op til dig. Vesterbro Vinstue i Istedgade handler om at slappe af og nyde den gode stemning i hverdagen som i weekenden. 
LÆS MERE OM VESTERBRO VINSTUE OG BOOK BORD HER

Carlton - Hygge på Halmtorvet

Spiseliv Carlton halmtorvet

På Halmtorvet har Carlton sin plads med skøn terrasse, også på selve torvet om sommeren, samt de hyggeligste stuer. Restaurant Carlton er åben til morgenkaffe kl. 9 til sent, så her kan nydes morgenmad, frokost, aftensmad og bar hygge.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Fiskebaren - Urban lækkernæs i Kødbyen

fiskebaren i kødbyen

Midt i Kødbyen ligger Fiskebaren. Her er indretningen rå og kold på den fede måde med et travlt åbent køkken, en stor bar i midten, et højt akvarie og rindende vand. Selv det at gå på toilettet er en rå oplevelse. Denne råhed står i flot kontrast til de smukke tallerken anretninger, cocktails i varme farver og en betjening med fokus på gæsten. 
LÆS MERE OM FISKEBAREN HER OG BOOK BORD

Tramonto Rooftop - Italien cuisine

tramonto restaurant italiensk

Med udsigt til Carlsberg byen fra toppen af Hotel Otilia og med stor tagterrasse ligger denne perle af en italiensk restaurant og vinbar. Køkkenet er autentisk italiensk og byder på lækre pastaretter, men er også inspireret af det nordiske og elsker at fusionere det klassiske italienske med det nordiske.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Oregano - Skøn pizza & pasta restaurant på Halmtorvet

Spiseliv Oregano Pizza

Når pizzaen gerne må spises i flotte omgivelser med højt til loftet ved Halmtorvet. Her er mange andre italienske retter med bl.a. pasta at vælge iblandt og alt kan hentes som take away. 
LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD

Magasasa - Dim Sum og Cocktails i Kødbyen

Spiseliv magasasa dim sum

Kødbyen er et inferno af spændende spisesteder og Magasasa er et af dem. Her byder de gæsterne på et stort udvalg af dim sum, nuddel-retter og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER OG BOOK BORD


Se flere guides her på Spiseliv