Carlton
Restaurant

Carlton

Halmtorvet 14 | 1700 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Terrasse med udeservering

2.

Cafe, restaurant og bar

3.

Halmtorvet

Profil

Bar, café og restaurant på Halmtorvet med udendørsservering.

Pris
Hovedret

99 - 199

Menu

295 -

Åbningstider
Man-Søn: 09–00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

Menukortet er således også inddelt i de nævnte fire kategorier. Til frokost er listen lang, og der er både Carlton-klassikere – som meunierestegt rødspættefilet, æggekage eller en frokosttallerken med alskens herligheder – og friske salater. Stedet har naturligvis også lækre burgere på frokostkortet og derudover er der også en tapastallerken eller en skøn charcuteri tallerken.

Aftenrestauranten er åben fra klokken 17. Her er både gengangere fra frokostkortet, men også en liste af fristende udskæringer af kød; blandt andet dansk kalvefilet, Steak Bearnaise med håndskårne pommes fritter eller grillet perlehøne i portvinssauce.

Restauranten er indrettet i urban stil i en skøn forening af varmt, gulligt lys, mørkt træ og lette møbler, som gør Carlton til et hyggeligt og uformelt sted at tage en puster fra det pulserende liv i denne hippe del af København.

Carlton har også udendørsservering med plads til mange gæster. Det er en perfekt mulighed for at læne sig tilbage, nyde den danske sommer med en kold øl, vin eller en cocktail, noget godt at spise, alt imens det hektiske liv på Vesterbro udfolder sig omkring en.

Andre spisesteder