Bar, café og restaurant på Halmtorvet med udendørsservering.
Åbningstider:  Man-Søn: 09–00
Priser: Hovedretter fra 99,- til 199,-
Menuer fra 295,-

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Carlton. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

Menukortet er således også inddelt i de nævnte fire kategorier. Til frokost er listen lang, og der er både Carlton-klassikere – som meunierestegt rødspættefilet, æggekage eller en frokosttallerken med alskens herligheder – og friske salater. Stedet har naturligvis også lækre burgere på frokostkortet og derudover er der også en tapastallerken eller en skøn charcuteri tallerken.

Aftenrestauranten er åben fra klokken 17. Her er både gengangere fra frokostkortet, men også en liste af fristende udskæringer af kød; blandt andet dansk kalvefilet, Steak Bearnaise med håndskårne pommes fritter eller grillet perlehøne i portvinssauce.

Restauranten er indrettet i urban stil i en skøn forening af varmt, gulligt lys, mørkt træ og lette møbler, som gør Carlton til et hyggeligt og uformelt sted at tage en puster fra det pulserende liv i denne hippe del af København.

Carlton har også udendørsservering med plads til mange gæster. Det er en perfekt mulighed for at læne sig tilbage, nyde den danske sommer med en kold øl, vin eller en cocktail, noget godt at spise, alt imens det hektiske liv på Vesterbro udfolder sig omkring en.

Carlton

Halmtorvet 14
1700 København V

Profil: Bar, café og restaurant på Halmtorvet med udendørsservering.

Åbningstider:
Man-Søn: 09–00

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 199,-
Menuer fra 295,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4927) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4927)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Apropos
Halmtorvet 12, 1700 København V

Natteliv   Tapas   Fransk   Sol   Kødbyen   Søndagsåbent   Brunch   Dansk   Steak   Torv   Internationalt   Halmtorvet   Burger   Nordisk   Brunchbuffet   Frokost   Italiensk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Carlton

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: