Vesterbro Vinstue
Restaurant

Vesterbro Vinstue

Istedgade 128 | 1650
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Lækker vinbar på Istedgade

Pris
Åbningstider
Man-ons 16:00-24:00
Tors-lør 16:00-01:00
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her finder du masser af danske retter med inspiration fra middelhavets køkken, der følges til bords af saftige egen-importerede vine. Men fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, personalet står altid klar med hjælp og et par gode historier.

Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem senere.

Selvom navnet fokuserer på vin, er maden bestemt også sat i højsædet på restauranten. Vesterbro Vinstues køkken arbejder med en dansk tolkning af middelhavskøkkenet med inspiration fra den vilde nordiske fauna. Menuen skifter med årstiderne, og udvalget spænder over salat, suppe, fisk, fjerkræ og kød, og så er der naturligvis også altid noget til den søde tand. Køkkenet har åbent fra kl. 18-22, og du kan vælge mellem mange forskellige retter til 90 kr. per ret. Man kan også få hele menuer af 3-4 retter. Tjek hjemmesiden ud for seneste menu.

Lokalerne er ligesom tjenerne et syn for øjet fyldt med gode historier. Baren er eksempelvis bygget af genbrugsmaterialer indsamlet ved hjælp fra beboerne på Vesterbro. Men udover en sprælsk og til tider løssluppen atmosfære, byder Vesterbro Vinstue på en charme og imødekommenhed, som selv ikke den anden ende af Istedgade kan leve op til.

Skal du holde en fest, tager vi også gerne imod større selskaber på op til 40 personer. Du slipper for rengøring og madlavning, og vi garanterer en vinøs og kulinarisk oplevelse med højt til loftet og kort til glasset. Udover private selskaber holder Vesterbro Vinstue også løbende vin- og champagnemiddage, hvis du skulle have lyst til at lære mere og prøve vin ud over det sædvanlige.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Vesterbro Vinstue

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Vesterbro Vinstue