Bistro Bosch
Restaurant

Bistro Bosch

Halmtorvet 19 | 1700 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Morgenmad og frokost

2.

Aften bistro

3.

Velassorteret Cocktail bar

Profil

Bistro med cocktailbar på Halmtorvet

Pris
Frokost

65 - 135

Hovedret

105 - 285

Menu

445 -

Åbningstider

Mandag - torsdag: 15 - 23
Fredag - lørdag: 15 - 02

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Bistro Bosch på Halmtorvet med Kødbyen i baghaven byder indenfor fra morgen til aften i den store men meget hyggelige restaurant. Her kan man sidde højt på komfortable barstole med ryglæn, som lavt og synke ned i de bløde sofaer og stole med armlæn. Vinduerne langs hele restauranten sørger for at man kan følge med i det pulserende liv fra Halmtorvet og indgangen til Kødbyen. På den anden side er det åbne køkken, som er med til at bringe maden helt ind i stuen. 

Om morgenen serveres brunch, franske morgenmadsretter som Croque Madame alle dage fra kl. 10:00

Frokosten byder på et velassorteret Smørrebrødskort med fisk, skaldyr, kød og de vegetariske. Foran restauranten langs fortovet, er der små borde med blå-hvidternede duge, hvor man er velkommen til at sætte sig. 

Aftenen er der forberedt en lækker 4 retters menu eller man kan vælge fra a la carte, hvor der er blandt andet findes Tournedos, Pighvar og grillet Unghane.

Cocktailbaren byder på en bred vifte af populære cocktails til en fast pris, så det er bare at vælge den man allermest har lyst til.

Da her er rigtig god plads, kan der let arrangeres langborde for de mange, så hold Jer ikke tilbage for en god spontan frokost eller aften med kollegaer, venner og familie.

Andre spisesteder