Tramonto Rooftop Italian Cuisine & Bar
Restaurant

Tramonto Rooftop Italian Cuisine & Bar

Bryggernes Plads 7 | 1799 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fænomenal udsigt over København

2.

På toppen af Hotel Ottilia

3.

Italiensk køkken og vinbar

Profil

Pris
Frokost

145 - 275

Hovedret

145 - 275

Menu

395 -

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 12:00 - 24:00
Lørdag - søndag: kl. 13:00 - 24:00

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Med udsigt til Carlsberg byen fra toppen af Hotel Otilia og med stor tagterrasse ligger denne perle af en italiensk restaurant og vinbar - altid klar til at forkæle sine gæster alle dage, også Juleaften.

Hos Tramonto Rooftop Italian cuisine og bar er alt i fokus, lige fra at få gæsterne til at slappe af og nyde maden til de helt unikke omgivelser som restauranten kan tilbyde i form af 360 graders udsigt til København. 

Køkkenet er autentisk italiensk og byder på lækre pastaretter, men er også inspireret af det nordiske og elsker at fusionere det klassiske italienske med det nordiske. Tramonto lægger op til smagsfulde hverdagsretter og menuer fyldt med overraskelser, så der er noget for alle. 

Bar loungen står ligesom restauranten stilfuld og moderne og favner alle. En god apperitif inden middagen, en cognac til at slutte et godt forretningsmøde, forfriskende cocktails og selvfølgelig masser af god vin. 

Den store udendørs terrasse er stor og hyggeligt indrettet. Her er ligeledes god service og stemningen på taget er formidabel på en lun aften med musik. 

Restauranten afholder smagsfulde og sjove events, så det er blot at holde øje med programmet. 

Andre spisesteder