Kødbyens Fiskebar

Fiskerestaurant i Kødbyen
Åbningstider:  Tirs - Tors 17.30 - 24.00

Fre - Lør 17.30 - 02.00

Køkkenet har åbent 18 - 23.00
Priser: Hovedretter fra 125,- til 450,-

Kødbyens Fiskebar ligger i Den Hvide Kødby i en af de funktionalistiske bygninger fra 30'erne. I 2005 blev området udviklet til hjemsted for kreative erhverv. Stedet har blomstret lige siden. En af perlerne der ligger i Den Hvide Kødby er Fiskebaren. Lonely Planet skriver at om stedet - at det har en postindustriel coolness - og det kan man kun give skribenten ret i. Der er en dæmpet, hyggelig belysning i aftentimerne, og gæsterne slapper af, alt imens kokkene arbejder i højt tempo bag svingdørene.

Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter med kraftig lokal inspiration og en enkelt kødret til de proteinafhængige. Prisniveauet er ganske overkommeligt, særligt kvaliteten taget i betragtning

Vinkortet er sammensat af den ene af Fiskebarens bagmænd, Anders Selmer, der tidligere har været sommelier på toprestauranten noma, og som selv personligt kender alle de vinbønder, hvis vine præsenteres på kortet. Resultatet er et meget personligt og udelukkende europæisk vinkort, der blandt andet tæller en hvidvin af egen produktion fra Lilleø. Flere vine fås på glas, og prisniveauet er yderst fornuftigt.

Efter middagen er der i weekenderne ofte godt gang i baren, og der er mulighed for at blive hængende til en innovativ drink lavet på lokale ingredienser eller for at tage en sjus i nabobaren, Mesteren & Lærlingen, som fiskebarfolkene også står bag.

Fiskebaren er meget populær, så bordbestilling tilrådes og kan foregår via hjemmesiden. Det er dog også muligt at droppe forbi og se, om man er heldig, for pladserne i baren kan ikke reserveres, så der er god mulighed for at få bord, også for de spontane.

Kødbyens Fiskebar

Flæsketorvet 100
1711 København V

Profil: Fiskerestaurant i Kødbyen

Åbningstider:
Tirs - Tors 17.30 - 24.00

Fre - Lør 17.30 - 02.00

Køkkenet har åbent 18 - 23.00

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 450,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=7074) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=7074)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

BOB (BioMio Organic Bistro)
Halmtorvet 19

Christianshavns Bådudlejning og Cafe
Ovengaden Neden Vandet 29, 1414 København K

Mesteren og Lærlingen
Flæsketorvet 86, 1711 København V

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Kødbyens Fiskebar

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kødbyens Fiskebar.

Skriv til Kødbyens Fiskebar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: