Kødbyens Fiskebar
Restaurant

Kødbyens Fiskebar

Flæsketorvet 100 | 1711 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

fisk og skaldyr

2.

En helheds oplevelse til frokost og aften 

3.

Centralt i København

Profil

Fiskerestaurant i Kødbyen

Pris
Hovedret

125 - 450

Menu

300 -

Åbningstider
Alle dage: 11:30 - 23:00 Køkkenet: Frokost: 11:30 - 15:00 Aften: 17:30 - 23:00
Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Kødbyens Fiskebar ligger i Den Hvide Kødby i en af de funktionalistiske bygninger fra 30'erne. I 2005 blev området udviklet til hjemsted for kreative erhverv. Stedet har blomstret lige siden. En af perlerne der ligger i Den Hvide Kødby er Fiskebaren. Lonely Planet skriver at om stedet - at det har en postindustriel coolness - og det kan man kun give skribenten ret i. Der er en dæmpet, hyggelig belysning i aftentimerne, og gæsterne slapper af, alt imens kokkene arbejder i højt tempo bag svingdørene.

Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter med kraftig lokal inspiration og en enkelt kødret til de proteinafhængige. Prisniveauet er ganske overkommeligt, særligt kvaliteten taget i betragtning

Vinkortet er sammensat af den ene af Fiskebarens bagmænd, Anders Selmer, der tidligere har været sommelier på toprestauranten noma, og som selv personligt kender alle de vinbønder, hvis vine præsenteres på kortet. Resultatet er et meget personligt og udelukkende europæisk vinkort, der blandt andet tæller en hvidvin af egen produktion fra Lilleø. Flere vine fås på glas, og prisniveauet er yderst fornuftigt.

Efter middagen er der i weekenderne ofte godt gang i baren, og der er mulighed for at blive hængende til en innovativ drink lavet på lokale ingredienser eller for at tage en sjus i nabobaren, Mesteren & Lærlingen, som fiskebarfolkene også står bag.

Fiskebaren er meget populær, så bordbestilling tilrådes, både til frokost og aften, og kan foregår via hjemmesiden. Man kan sagtens droppe forbi og se, om man er heldig, for pladserne i baren kan ikke reserveres, så der er god mulighed for de spontane.

Andre spisesteder