Restaurant og Bar på toppen af Nørreport

_351

Om du vil spise god mad fra menukortet, nyde en forfriskende cocktail eller en god kop kaffe, så er du velkommen hos Level Six Restaurant med udsigt fra tagterrassen over Nørreport. Her er fantastisk mad og snacks, som passer godt til cocktails, vin og øl. F.eks Sashimi salat med færørsk laks og goma dressing eller en krydret tartar af Freygaards okse. 

Værtsskab og smagsfulde krydderier i Hyskenstræde

_347

Hos Restaurant Tight i Hyskenstræde er der hyggelig stemning, smilende betjening og genkendelig mad, twistet med spændende krydderier fra hele verden. Man kan altid få en frisk fisk, saftig bøf og luksus burger, men så invitere menukortet også på spændende retter, som kunne være Islandsk lam, skaldyrskroketter og kronhjort carpaccio. 

Fransk bistro på Frederiksberg

_107

På Allegade hos Ewalds bistro, er der fransk bistro hygge med franske toner i højtalerne, som akkompagnere den gode franske mad og beværtning. Den hyggelige bistro byder på franske klassikere og delikatesser som duelår med sprødt skind, snegle og foie gras terrine til både frokost og aftenen. 

Moderne europæisk bistro på Nørrebrogade

_369

Der er liv og god smag hos Bistro RK på Nørrebrogade både til frokost og aften. Menukortet byder på genkendelige retter fra Europa, men nok mest fra de franske og italienske køkkener. Kokkene Morten og Magnus er ambitiøse og sætter en ære i at give sine gæster et smagsfuldt og mættende måltid indenfor sæsonerne. 

Vegetariske og veganske menuer - protein som sides

_350

Spis dig mæt i al det grønne, tilmed i luksuriøse og bæredygtige omgivelser. Restaurant Ansvar ligger i toppen af Hotel Spectrum med udsigt til Kalvebod Brygge og den flotte tagterrasse som er åben hele sommeren. Menukortet er baseret på vegetariske og veganske menuer, hvortil der fåes proteiner som side orders, som selvfølgelig er kød fra velfærdsdyr og skånsomt kystfiskeri.

Klassisk fransk i særklassen på Esplanaden

_346

Når Per Thøstesen står i spidsen for køkkenet, kan man være forvisset om at det er fransk med fransk på. Bistro Boheme er kendt for sit luksuriøse franske køkken og sine fantastiske vine, som tjenerne er uddannet i at rådgive om. En herlig og uformel stemning hersker på denne bistro på Esplanaden, nær Østerport St.

Alsidig cafe restaurant og bar på Halmtorvet

_348

En god oplevelse på Halmtorvet hvad enten man er ude til formiddag, frokost eller aften. Hos Carlton er der åbent alle dage fra kl. 9 til morgenkaffe og så helt frem til midnat. På Halmtorvet er der masser af liv dagen igennem, som er skønt at følge med i fra den komfortable fortovs terrasse. Hyggelig indrettet i dæmpede farver og højt til loftet.

Dansk restaurant med historie i St. Kannikestræde

_353

I hjertet af København med en alenlang historie, finder du en ærke dansk restaurant med mad af god kvalitet og en munter dansk stemning. Det Lille Apotek er velbesøgt til frokost og aften af forretningsfolk og folk med hang til Smørrebrød og klassisk dansk køkken. Restauranten er delt op i mindre stuer som danner rammen for den hyggelige, intime stemning og plads til et godt grin.

Den gode italiener på Sankt Annæ Plads

_354

Restaurant Plin byder indenfor til en oplevelse af friske smage fra især det nordlige Italien, med fransk indflydelse. Maden anrettes på tallerkener med sin helt egen historie og design - som indehaver Luca siger, skal maden være en fryd for øjet og smagen tale for sig selv. Restaurant Plin byder ind til både a la carte og tastingmenu med mange små anretninger.