Restaurant i Nikolaj Kirke

_481

Hos Restaurant Maven er der altid god stemning til både frokost og aften. Restauranten ligger i Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads mellem Magasin og Højbro Plads. Her er lækkert smørrebrød og menu af 3 serveringer til frokost og aftenen byder ind med 3 og 5 retters samt en spændende og skiftende a la carte som følger sæsonerne. Det kunne være en dejlig vinter ret som fasanbryst & fasanlår confiteret i andefedt, pocherede rødbeder & røget creme fraiche med vintertrøfler, skindstegt Rødfisk eller braiseret Frilandsgris. 
LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Værtsskab og smagsfulde krydderier i Hyskenstræde

_347

Hos Restaurant Tight i Hyskenstræde er der hyggelig stemning, smilende betjening og genkendelig mad, twistet med spændende krydderier fra hele verden. Man kan altid få en frisk fisk, saftig bøf og luksus burger (også vegetarisk). Menukortet har altid en  spændende retter til meget rimelige priser, som kunne være Islandsk lam, skaldyrskroketter og kronhjort carpaccio. Udover et godt vinkort og gode øl har Tight forfriskende cocktails, som både er gode før, under og efter middagen. 
LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Fransk bistro på Frederiksberg

_482

På Allegade hos Ewalds bistro, er der fransk bistro hygge med franske toner i højtalerne, som akkompagnere den gode franske mad og beværtning. Den hyggelige bistro byder på franske klassikere og delikatesser som duelår med sprødt skind, snegle og foie gras terrine til både frokost og aftenen. Ewalds bistro har en stilfuld selskabsstue til private selskaber med egen terrasse ud til gaden. 
LÆS MERE OG BOOK BORD

Moderne europæisk bistro på Nørrebrogade

_369

Der er liv og god smag hos Bistro RK på Nørrebrogade både til frokost og aften. Menukortet byder på genkendelige retter fra Europa, men nok mest fra de franske og italienske køkkener. Kokkene Morten og Magnus er ambitiøse og sætter en ære i at give sine gæster et smagsfuldt, mættende måltid indenfor sæsonerne og til fornuftige priser. Her dækkes flittigt op til de mange ved langborde og de få i hyggekrogene og kommer man alene, er det rart at sidde i spisebaren. I kælderen kan man have private selskaber i den gamle bankboks. LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Fransk hverdagsbistro på Blegdamsvej

_488

I starten af Blegdamsvej ved Trianglen ligger den hyggeligste franske bistro, som byder ind til hverdagsforkælelse til frokost, aften og eftermiddagskaffen. Bistro Cocorico - oversat Kykkeli´kyy - bliver dit næste hang out sted når du først har mærket den franske stemning og smagt på det lækre landkøkken. Selvom køkkenet er meget lille, så er der gjort klar til at servere frisklavet mad til gæsterne, om det Quiche Lorraine eller braiserede svinekæber, så er der kælet for smagen, som kræver god tid og gode råvarer. 
LÆS MERE OM COCORICO OG BOOK BORD

Vegetariske og veganske menuer - protein som sides

_350

Spis dig mæt i al det grønne, tilmed i luksuriøse og bæredygtige omgivelser. Restaurant Ansvar ligger i toppen af Hotel Spectrum med udsigt til Kalvebod Brygge og den flotte tagterrasse som er åben hele sommeren. Menukortet er baseret på vegetariske og veganske menuer, hvortil der fåes proteiner som side orders, som selvfølgelig er kød fra velfærdsdyr og skånsomt kystfiskeri.

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Dansk restaurant med historie i St. Kannikestræde

_353

I hjertet af København med en alenlang historie, finder du en ærke dansk restaurant med mad af god kvalitet og en munter dansk stemning. Det Lille Apotek er velbesøgt til frokost og aften af forretningsfolk og folk med hang til det gode Smørrebrød og klassisk dansk køkken, som Gammeldags Andesteg med sukkerbrunede og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, svesker og andesauce, som måske lige toppes med hjemmelavet regnbueis til dessert. Restauranten er delt op i mindre stuer som danner rammen for den hyggelige, intime stemning og plads til et godt grin.

LÆS MERE OG BOOK BORD