Spis bæredygtigt i Kødbyen

Spiseliv Nose2tail

Midt i Kødbyen med stor udeservering og en råhyggelig indretning i det gamle slagtehus, er madspild et no-go. Hos Restaurant Nose2tail bruger man hele dyret til de mange lækre retter på menukortet. I køkkenet går man all-in på bæredygtig spisning og at kødet udelukkende kommer fra fritgående dyr. 

Lækre udskæringer på Vesterbro og Kbh K

KöD Spiseliv

Spis saftige bøffer af populære udskæringer fra bæredygtige opdrættere og med masser af lækre sides hos Restaurant KöD pÃ¥ Vesterbrogade eller i Admiralgade. Skyl proteinerne ned med vinkortets udvalg af gode vine fra hele verden eller en af de gode cocktails, som shakes på stedet af KöDs rutinerede bartendere.

Fransk bistro med smørrebrød på Frederiksberg

_107

På Allegade hos Ewalds bistro, er der fransk bistro hygge med franske toner i højtalerne, som akkompagnere den gode franske mad og beværtning. Den hyggelige lille bistro byder på smørrebrød og franske klassikere til frokost og om aftenen kommer der fanfare på det franske, hvor der også er teatermenu inden en forestilling på f.eks. Falkoner teater.

Moderne fransk og masser af Østers

Østers Spiseliv

Fra tidlig formiddag til ud på aftenen serveres lækre moderne anretninger primært baseret på det franske køkken hos The Modern. Stuerne er små og stemningsfulde med hver deres intime indretning og betjeningen er hyggelig. Her er altid østers og Champagne samt gode rustikke retter med et moderne præg.

Den sociale italiener med et strejf af Norden

Basso Spiseliv

Spis dig mæt i gode italienske smage med nordisk twist i moderne rustikke omgivelser med gode cocktails til hos Restaurant Basso i København. Her kommer anretningerne på bordet som dele retter, hvilket gør det ekstra hyggeligt at spise sammen. Nyd eventuelt maden med forfriskende cocktails, lavet af dygtige bartendere.

Klassisk fransk i særklassen

Bistro Boheme Spiseliv_1

Når Per Thøstesen står i spidsen for køkkenet, kan man være forvisset om at det er fransk med fransk på. Bistro Boheme er kendt for sit luksuriøse franske køkken og sine fantastiske vine, som tjenerne er uddannet i at rådgive om. En herlig og uformel stemning hersker på denne bistro på Esplanaden, nær Østerport St.

Alsidig cafe restaurant og bar på Halmtorvet

Carlton Halmtorvet Spiseliv

En god oplevelse på Halmtorvet hvad enten man er ude til formiddag, frokost eller aften. Hos Carlton er der åbent alle dage fra kl. 9 til morgenkaffe og så helt frem til midnat. På Halmtorvet er der masser af liv dagen igennem, som er skønt at følge med i fra den komfortable fortovs terrasse. Hyggelig indrettet i dæmpede farver og højt til loftet.