Det Lille Apotek

Det Lille Apotek

Store Kannikestræde 15 1169 København K | 1169
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Københavns ældste danske restaurant.

Pris
Hovedret

100 - 170

Åbningstider

Mandag - lørdag: 11.00-24.00
Søn- og helligdage: 11.00-24.00
Køkkenet er åbent
Mandag - torsdag: 11.30-22.00
Fredag - lørdag: 11.30-22.00
Søn- og helligdage: 11.30-22.00

Med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1720, kan Det Lille Apotek med rette kalde sig Københavns ældste restaurant, og ligesom tidligere, altid godt besøgt. Et par trin ned fra gadehøjde og man træder ind i et lille stykke Danmarks historie. De små stuer med smukke gamle møbler, munter stemning og gode grin flyder igennem restauranten. Når vejret tillader, er de rød-hvid ternede duge lagt på bordene langs husmuren, hvor man kan nyde sin frokost i den gamle gade.

Menukortet er stort og vidner om stedets stolte madtraditioner. Danske traditionelle retter og Smørrebrød, frokost platte, luksusanretninger, både fra det lune og kolde køkken. Om aftenen serveres de tungere hovedretter såsom hakkebøf, apotekergryde, bøf, stegt and, wienerschnitzlen og meget mere. Til højtider såsom Mortens aften, er der helstegt and på menuen, som også kan bestilles ud af huset.

Det Lille Apotek byder også på et fint og alsidigt vinkort, og det vil sikkert interessere ølkendere, at stedet har sin helt egen øl.

Bemærk, at hvis man er et selskab på mere end 15 personer, skal alle vælge samme menu. 

Bestil bord på Det Lille Apotek

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Det Lille Apotek