Restaurant Ansvar Scandic Spectrum
Restaurant

Restaurant Ansvar Scandic Spectrum

Kalvebod Brygge 10, 6 sal | 1560 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Grønt og bæredygtigt menu og vinkort

2.

Panoramaudsigt til Kalvebod Brygge

3.

Scandic Spectrum oplevelseshotel

Profil

Vegetarisk, vegansk menu med proteiner som sides og fænomenal udsigt

Pris
Menu

480 - 620

Åbningstider

Tirsdag - lørdag: kl. 17:30 - 21:00
Baren: Hele ugen kl. 15:00 - 24:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.8 4.8
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Hos Restaurant Ansvar kan du spise med rigtig god samvittighed. Her er der taget hånd om bæredygtighed, økologi og madspild. Greenery Lab som restaurantens køkken hedder, går med passion forrest for at nå sine ambitiøse mål, som allerede er skyhøje. 

Restauranten ligger på 6. etage i Scandic Spectrum med udsigt til livet på Kalvebod Brygge og der er gode parkeringsforhold bag hotellet. Fra elevatoren går man igennem Baren, som indbyder til en forfriskende aperitif i det luksuriøse lounge område med god plads og panoramaudsigt. Man er naturligvis velkommen til at gå direkte til Restaurant Ansvar, hvor man bliver budt velkommen af tjeneren og sat til bords i de smukke omgivelser. I forbindelse med restauranten er en stor flot tagterrasse med læ og sydlandsk stemning, hvor mange har valgt at nyde menuen i løbet af sommeren eller en cocktail efter maden. Terrassen er naturligvis også åben for alle bargæster, som kigger op i løbet af eftermiddagen. 

Menukortet består af 2 menuer, den ene er vegansk og den anden vegetarisk. Men er du meget glad for proteiner, så fortvivl ikke, for køkkenet laver lækre sides med kød, fisk og skaldyr - alt sammen med stor respekt for dyrevelfærd. 

Madspild er elimineret, da alt kan genbruges eller gendannes til bioenergi via et biotrans system. Alt rest brød, som ikke bruges til brødcrutoner eller andet samles og sendes hver måned til et lokalt mikrobryggeri, som erstatter op til 35% af malten til den gode special øl, som serveres i restauranten.

Alt godt fra de danske farvande hentes op på forsvarlig vis og handles hos Fiskerikajen, som er en del af Foreningen for skånsomt Kystfiskeri eller fåes fra maritime nyttehaver - Havhøst - som passer på det sunde havmiljø. 

85% af råvarerne som bruges i køkkenet er producerede i Danmark. 

Vinkortet er fyldt med interessante vine fra terroir-tro vinbønder, som dyrker deres vine med minimal indgriben og respekt for naturen. Derfor er de fleste vine enten økologiske eller biodynamiske. 

60% af alle drikkevarer er økologiske.

Sodavanden kommer fra FatDane, som producerer læskende vand uden unødvendige farvestoffer og konserveringsmidler. Disse produceres 3 steder i Danmark og mindsker derfor transporten til Scandic hotellerne.


Andre spisesteder