Spis godt til frokost og aften på Restaurant Strejf


Restaurant Strejf ligger lidt hævet over gaden med flot udsigt til Øresund, Kronborg og færgelejet, med masser af liv hele dagen. Strejf har til huse i den gamle stationsbygning Sundkroen med høje flotte vinduer dekoreret med lange lette gardiner og højt til loftet. Det smukke gamle lokale er hyggeligt indrettet i naturens varme farver og lys på bordene. I baggrunden lyder skønne jazzede toner og dinner musik. Ved baren er også en lille lounge ved pejsen, hvis cognac´en skal nydes tilbagelænet efter middagen. 

Klassisk italiensk restaurant i Helsingør

Spiseliv amici miei terrasse

Der findes flere gode, italienske restauranter i Helsingør, blandt andet Amici Miei, som serverer god, klassisk mad fra ejerens hjemland, Italien. Her kan man få klassiske antipasti som vitello tonnato og caprese, pasta, pizza og grillede kødretter med gode saucer. Blandt specialiteterne er "Bollicine" - små retter som passer til Champagne. I dagtimerne serverer Amici Miei desuden brunch, som også kan vælges med Champagne til.  

Kinesisk buffet ved Axeltorv


Asia House serverer god og frisklavet kinesisk mad – så meget hjertet kan begære. Buffeten er meget populær, men man kan også vælge retter som kylling chop suey, pekingand og nudelretter fra det store a la carte kort. Til frokost kan man spise til gode priser, og børn er meget velkomne.   Restauranten har udsigt over Axeltorv, og om sommeren kan man sidde ude på torvet.   

Italiensk mad og vin i de gamle bindingsværk

Spiseliv dolce vita gårdhave

La Dolce Vita ligger i et af midtbyens gamle og stemningsfulde bindingsværkshuse, som emmer af hygge og stemning. Her er lys på bordene, gamle kandelabre hænger fra loftets spær og store vinflasker af italiensk oprindelse pryder i vinduerne. I restauranten byder Francesco og Daniela hjerteligt velkommen.

Menukortet skifter efter årstiden, men byder altid på hjemmelavet kvalitetsmad fra forskellige italienske regioner. Pastaen laves dagligt på stedet og ostene kommer fra et lille specialiseret mejeri på Sjælland.

Plankebøf på Torvet

5 gode restauranter i Helsingør_1Cafe Torvet ligger på solsiden af Axel Torv med en skøn terrasse og steakhouse stemning indenfor. Hos Cafe Torvet kan man bl.a. spise smørrebrød, stegt flæsk og den populære klassiker med kartoffelmos og bearnaise - nemlig Plankebøffen.


LÆS FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV.DK