Restaurant Strejf
Restaurant

Restaurant Strejf

Stationspladsen 3 | 3000 Helsingør
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flot udsigt til Øresund

2.

Økologisk kød og grønt fra nærområdet

3.

Smørrebrød og lette retter til frokost

Profil

Bæredygtige råvarer, sublim køkken håndværk og havneudsigt.

Pris
Frokost

95 - 225

Hovedret

275 - 285

Menu

465 - 465

Åbningstider

Køkkenet mandag - lørdag:
kl. 11:30 - 15:00
Kl. 17:00 - 21:30
Søndag: efter aftale

Frokost

Mandag - lørdag: kl. 11.30-15.00

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.8

Spiseliv Rating 4.8

Restaurant Strejf ligger lidt hævet over gaden med flot udsigt til Øresund, Kronborg og færgelejet, med masser af liv hele dagen. Strejf har til huse i den gamle stationsbygning Sundkroen med høje flotte vinduer dekoreret med lange lette gardiner og højt til loftet. Det smukke gamle lokale er hyggeligt indrettet i naturens varme farver og lys på bordene. I baggrunden lyder skønne jazzede toner og dinner musik. Ved baren er også en lille lounge ved pejsen, hvis aperitif´en før middagen eller cognac´en skal nydes tilbagelænet efter middagen.

Maden er et kapitel for sig selv - her er der dykket godt ned i den lokale muld, som leverer alt det grønne og kødet er fra dyr som har haft et godt liv i nærområdet og lagt ned på gården. Restaurant Strejf får spændende udskæringer, hele dyr fra skoven og skånsomt fangede fisk, som køkkenet formår at kreere de lækreste retter ud af til glæde for husets gæster. er man glad for en saftig bøf, kan husets rib-eye af økologisk gårdslagtet okse anbefales. Køkkenchef Michael Brammer står i spidsen for køkkenet og sammen med sit hold, er drivkraften at arbejde med bæredygtige danske råvarer og sammen med godt håndværk, at bringe den bedste smag frem i maden. 

Til frokost serveres lækre smørrebrød som Confiteret økologisk gris med syltede rødbeder fra Stengården og marineret palmekål eller en frokostret af skånsomt fanget fisk fra auktionen med friteret duchesse, luftig smørsauce og syltede grønne tomater. 

Hver måned sammensætter køkkenet 2 spændende 3 retters menuer - den ene med velfærdskød og den anden vegetarisk, men begge baseret på lokale økologiske råvarer og gode dyreliv, hvad enten det er and, gris, okse eller fisk. 

For dem som gerne vil sidde lidt "privat" er her en lille stue, som er integreret med restauranten, men alligevel for sig selv, til 12-14 gæster.

Om søndagen kan restauranten bookes til selskaber/arrangementer efter aftale. 

Andre spisesteder