Amici Miei

Amici Miei

Stengade 15 | 3000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant i Helsingør

Pris
Frokost

78 - 186

Hovedret

86 - 259

Menu

339 - 379

Åbningstider

Alle dage 11:30 - 22

Blandt gamle billeder af familie og venner i Italien blandet med historiske billeder fra Helsingørs gader kan du nyde veltillavet italiensk mad på Amici Miei, som betyder 'mine venner'.

Ejeren Patrizio kommer fra Rimini, og har drevet restauranten siden årtusindskiftet. Køkkenet er traditionelt, og rummer en række klassiske retter fra det italienske køkken. Kokkene er italienske, og maden laves fra bunden i den hyggelige restaurant, hvor der er flere private kroge, hvor du kan nyde middagen i fred og ro. Om sommeren er det dejligt at sidde ude på den overdækkede terrasse eller ude foran restauranten, hvor der er udsigt til livet langs stemningsfulde Stengade. Kortet byder på klassiske antipasti som vitello tonnato, masser af frisklavede pastaretter, pizza og grillede kødretter.

I dagtimerne serveres desuden en lækker italienskinspireret brunch med italiensk bruschetta, skinke, ost og pølser. Vinkortet gemmer på et godt udvalg af italienske vine til rimelige priser og over 25 slags grappa - den italienske snaps - til at fordøje middagen på.

Amici Miei har desuden stor erfaring med at leverere italiensk take-away og selskaber ud af huset.

BORDBESTILLING - Hvis I ønsker svar med det samme eller hvis I er flere end 6 personer, bedes I ringe til restauranten. 

Smiley rapport for Amici Miei