5 børnevenlige spisesteder i KøbenhavnBørnevenlig sushi restaurant på Islands Brygge

Restaurant Wami sushi er en hyggelig indrettet sushi restaurant, som byder ind til frokost og aften for hele familien. Indenfor er der god plads mellem bordene og store vinduer ud til terrassen og gårdhaven, som gerne må benyttes af restaurantens gæster og hvor også barnevognen kan parkeres væk fra vejen. 

5 børnevenlige spisesteder i København_1Børnevenlig cafe på Fisketorvet

Hos Dalle Valle er der altid plads til alle og gode muligheder for at samle bordene til antallet af gæster i et selskab, som gerne vil spise sammen. På Fisketorvet er der flot udsigt til vandet og butikcentret´s foyer, så der er masser at holde øje med for de mindre børn. Buffet´en kan inspirere til at smage på mere eller der kan bestilles fra a la carten.  

5 børnevenlige spisesteder i København_2

Børnevenlig restaurant i Fields

Italienerne og deres mad er jo kendt for at være børnenes venner og dermed familiens venner. Dette gælder også for Ristorante Milano i Fields. Her er der plads til at børnene trænger til mad og ro efter en shoppetur eller biotur i Fields. Restauranten kan tilbyde dæmpet belysning og rolige omgivelser indenfor eller lyse åbne pladser på torvet. 

5 børnevenlige spisesteder i København_3Børnevenlig burgerbar nær Rådhuspladsen
Hos Bronx burger kan man sætte tænderne i 15 forskellige hjemmelavede burgere, mættende salater og skylle ned med lækre milkshakes og meget andet. Når de voksne vil have kaffe, så er der varm saft til børnene. Burgerrestauranten er indrettet med møbler som er lige til at tørre af, skulle uheldet ske. 

5 børnevenlige spisesteder i København_4

Børnevenlig restaurant på Kultorvet

Hos Restaurant Accanto er der god plads og man kan sidde i elegante omgivelser på første salen samt mere uformelt i underetagen med kig ind til de travle kokke, som laver pastaer, pizzaer og menuer. Hele sommeren er den store terrasse åben og det er let at nyde et godt måltid under parasollerne sammen med børnene midt på Kultorvet.


LÆS FLERE GUIDES PÅ SPISELIV