Dalle Valle Fisketorvet

Åbningstider:  Man-Tors: 10:00- 22:30
Fre-Lør: 10:00- 23:00
Søn: 10:00-22:00

Hos Dalle Valle på Fisketorvet kan man spise frokost, middag eller drikke kaffe med en formidabel udsigt over Kalvebod Brygge. I den store restauranten hersker en god stemning, og der er liv og glade dage på alle tider af dagen. Oplagt til et lille hvil oven på shoppingen. Dalle Valle er desuden en oplagt restaurant til børnefamilier, par og den store familie, der kan nyde et måltid i de lyse og luftige lokaler med højt til loftet.  

 

Ligesom på de andre afdelinger af Dalle Valle er Fisketorvets store slagnummer den store og varierede brunch/frokostbuffet, som byder på mere end 40 forskellige danske og udenlandske retter. Vælg mellem pandekager, bacon og æg, røget laks og frokostretter som pasta, fiskefileter, frikadeller, sild og rejer til bare 79 kr. per person. Aftenbuffeten serveres fra kl. 16.00 og byder på et lige så stort udvalg af retter som for eksempel stegt laks, svinemørbrad, lasagne og pastaretter, oksefilet med flødekartofler og meget mere til bare 119 kr. per person. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.      

Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16.00 til 22.00 er der endda mulighed for at udforske fristelserne på Dalle Valles store menukort til halv pris. Tilbuddet gælder al mad på kortet, men ikke drikkevarer. Buffeter er ikke omfattet af tilbuddet.

 

 

Dalle Valle Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59
1651 København V

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15805) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15805)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Fisketorvet

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: