Dalle Valle fisketorvet
Restaurant

Dalle Valle fisketorvet

Kalvebod Brygge 59 | 1651 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Flot buffet restaurant

2.

På Fisketorvet

3.

Udsigt over Kalvebod Brygge

Profil

Cafe med buffet, a la carte og bar på Fisketorvet

Pris
Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
3.8

powered by

Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Hos Dalle Valle på Fisketorvet kan man spise frokost, middag eller drikke kaffe med en formidabel udsigt over Kalvebod Brygge. I den store restauranten hersker en god stemning, og der er liv og glade dage på alle tider af dagen. Oplagt til et lille hvil oven på shoppingen. Dalle Valle er desuden en oplagt restaurant til børnefamilier, par og den store familie, der kan nyde et måltid i de lyse og luftige lokaler med højt til loftet.  

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Andre spisesteder