Ristorante Milano

Ristorante Milano

Arne Jacobsens Alle 12 | 2300
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Profil

Italiensk restaurant i Field's med stenovnsbagte pizzaer og klassiske italienske pastaretter

Pris
Frokost

69 - 79

Hovedret

75 - 199

Åbningstider
10-22

 

 

Milano er en italiensk restaurant med fokus på de fantastiske retter, som det sydeuropæiske land har eksporteret rundt til resten af verden. Om end restaurantens navn er geografisk snævert, så er spisekortet det ikke. Hos Milano kan du bestille mad fra hele den italienske region, hvad enten du vil til Calabrien i syd eller på kulinarisk besøg i de nordlige, bjergrige egne.

Spisekortet har naturligvis masser af skønne pastaretter og stenovnsbagte pizzaer. Blandt andet kan du prøve en af de fire hvide pizzaer, hvor tomatsovsbunden er udskiftet med de milde og cremede oste, mozzarella, gorgonzola eller mascarpone. Der er også steaks og fisk på menuen, hvis det er den vej, du ønsker at gå. Og er en enkelt ret ikke nok, så er der også mulighed for at vælge mellem to tre-retters menuer, som bør stille sulten.

Efter en lang – eller kort – shoppingtur i Field’s er der masser af ekstra nydelse af hente hos Milano, hvor du kan slå dig ned i en moderne restaurant, hvor fokus er på høj kvalitet, venlig betjening og lækker, autentisk mad fra støvlelandet i syd. Vinene kommer naturligvis fra de italienske vinmarker – hvor både hvide og røde druer er det perfekte match til de skønne smage fra restaurantens køkken.

Ønsker man at besøge Milano i weekenden eller en aften, hvor der er et arrangement i den nærliggende Royal Arena, bør man for en sikkerheds skyld booke bord inden.

Du har også mulighed for at booke restauranten til større selskaber – der er plads til 100 gæster – hvis du og ønsker at forkæle familie og venner til en hurtig, kulinarisk tur sydpå. 

Bestil bord på Ristorante Milano

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Milano