Ifølge Politikens Forlag, som har udgivet bogen, giver den "et fyldigt, til tider næsten poetisk indblik i tilblivelsen af restauranten og alle køkkenchef René Redzepis overvejelser bag, bl.a. gennem dagbogsoptegnelser. Samtidig får man via de mange opskrifter er fantastisk indblik i Nomas køkken - og hvorfor det regnes blandt verdens bedste og mest innovative."

Vi har smugkigget lidt i bogen, som er smukt illustreret af den danske fotograf Ditte Isager, og indbydende og lækker, det er den.

Allerforrest finder man et håndmalet kort over Norden, der kan foldes ud. Et forord af kunstneren Olafur Eliasson efterfølges af historien om Noma og et portræt af René Redzepi ved journalist Rune Skyum-Nielsen. Renés egen dagbog er en køkkenchefs interessante overvejelser. Herefter følger Ditte Isagers mange smukke billeder, og endelig får man som læser bogens opskrifter og portrætter af Nomas dedikerede råvareleverandører.

Bogen udkommer i dag, den 21. oktober 2010, på dansk og engelsk og koster 500 kr. for 368 siders smukt illustreret læsestof.