FEINSCHMECKERI CONNAUGHT BAR X MACCALLAN X D'ANGLETERRE
I samarbejde med Macallan Whiskey får Hotel D´Angleterre fornemt besøg af World's 50 Best bar-kendingen: Connaught Bar.
Den 3. november kan man opleve og smage på Connaught Bar i Hotel D´Angleterre´s eksklusive omgivelser, hvor mixologist, Giorgio Bargiani og hans team vil trylle med martinis for en snæver kreds på Marchal og senere på Balthazar.
I den anledning har Marchal´s køkken sammensat en fire-retters menu med vine, som kan nydes efter et udvalg af Connaughts martinier - skræddersyet til netop Deres unikke smag samt en Macallan-cocktail, som serveres fra restaurantens martinivogn ved bordet.
Fra klokken 22:00 til 24:00 kan man opleve Giorgio og hans team på Balthazar, hvor de vil tilbyde et udvalg af cocktails fra Connaught Bar.
Pris: 1.995 DKK
*Bemærk venligst, at der er begrænsede pladser
MENU
3. november 18:00
ALLE CANAPEER
MARTINI CONNAUGHT BAR: DENNE MARTINI ER STATE OF THE ART. SKRÆDDERSYET TIL DERES SPECIFIKKE SMAG OG PRÆFERENCE.
ELLER
MAGNETUM MACALLAN: HER STØDER KUNST OG VIDENSKAB SAMMEN I EN VISUELT SLÅENDE DRINK, DER FORENER TRADITION OG INNOVATION I ET GLAS. MACALLAN 12
SLETHVAR MED SPÆDE PORRER, PERLELØG, WHITE STURGEON CAVIAR OG POL ROGER BEURRE BLANC - 2020 RAFAEL PALACIOS, AS SORTES, GODELLO
VILDT MED RØDBEDE, PÆRER, BROMBÆR OG PEBERSAUCE - 2019 DOMAINE XAVIER GERARD, COTE ROTIE, SYRAH
CITRONTÆRTE MED BERGAMOTTESORBET - 2020 JOH. JOS PRÜM, BERNKASTELLER LAY, RIESLIN, AUSLESE
Hvis De booker et værelse sammen med denne middag, kvitterer vi med en upgrade.*
*med forbehold for tilgængelighed