Marchal
Restaurant

Marchal

Kongens Nytorv 34 | 1050 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fantastisk mad 

2.

Kongens Nytorv

3.

Smukke omgivelser

Profil

Eksklusiv morgenmad, frokost og middag i det 5-stjernede Hotel d'Angleterre

Pris
Frokost

240 - 450

Hovedret

240 - 450

Åbningstider
Køkkenets åbningstider
Mandag-søndag: 17:30 - 20:30

Frokost

Morgen: 07 - 10.30 (lør+søn 11:00)  Frokost: 12.00 - 15:00

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Marchal afspejler den kulinariske kærlighed, som helt bogstaveligt har været d’Angleterres hjerte og sjæl siden 1755, hvor Jean Marchal og Maria Coppy gik sammen både romantisk og professionelt for at etablere den restaurant, som senere voksede sig til Hotel d’Angleterre.

Traditionen for at forene passion og kulinarisk kunst fortsætter i dag på Marchal, som en hyldest til parret bag d’Angleterre. Marchal bestræber sig på at gøre spise-oplevelsen på d’Angleterre appellerende for alle sanser, ved at give den traditionelle kulinariske passion et moderne touch.

Marchal er belønnet med en Michelin-stjerne og køkkenet er ledet af østrigske Christian Gadient. Kreativitet, kvalitet og æstetik er væsentlige elementer i hans ambitiøse køkken, som er inspireret af det nordiske og franske køkken.

Take Away

Tag Marchals michelinstjerne hjem i privaten tirsdag til fredag.

Retterne afhentes i d’Angleterres lobby mellem klokken 17 og 20, hvor I tages imod Dem med det lækreste take away i Kongens København og to med meters afstand.

Marchals Take Away-menukort vil være mere hverdagsinspireret, men stadig baseret på kreativitet, kærlighed og sæsonens bedste råvarer, som Marchal er kendt for.

TAKE AWAY MENUKORT
BESTIL TAKE AWAY ONLINE HER

Andre spisesteder