Marchal
Restaurant

Marchal

Kongens Nytorv 34 | 1050 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Michelin Restaurant på Hotel D´Angleterre

2.

Elegant terrasse ud til Kongens Nytorv

3.

Eksklusiv restaurant og bar

Profil

Eksklusiv morgenmad, frokost og middag i Michelin Restaurant Marchal

Pris
Frokost

275 - 695

Hovedret

275 - 695

Menu

595 - 995

Åbningstider
Køkkenets åbningstider
Mandag-søndag: 17:30 - 20:30

Frokost

Morgen: 07 - 10.30 (lør+søn 11:00)  Frokost: 12.00 - 15:00

Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Marchal afspejler den kulinariske kærlighed, som helt bogstaveligt har været d’Angleterres hjerte og sjæl siden 1755, hvor Jean Marchal og Maria Coppy gik sammen både romantisk og professionelt for at etablere den restaurant, som senere voksede sig til Hotel d’Angleterre. 

Traditionen for at forene passion og kulinarisk kunst fortsætter i dag på Restaurant Marchal, som en hyldest til parret bag d’Angleterre. Marchal bestræber sig på at gøre spise-oplevelsen på d’Angleterre appellerende for alle sanser, ved at give den traditionelle kulinariske passion et moderne touch.

Marchal er belønnet med en Michelin-stjerne og køkkenet er ledet af Jakob de Neergaard. Kreativitet, kvalitet og æstetik er væsentlige elementer i hans ambitiøse køkken, som tager udgangspunkt i det franske.

Eventyret starter ude på Kongens Nytorv, hvor denne smukke bygning pryder torvet med sjæl og elegance i flot samspil med Magasin Du Nord, Det Kongelige teater og på modsatte side gode gamle Nyhavn. Vejen ind til restauranten er gennem flotte høje glasdøre og en smukt dekoreret hall, hvor man bydes varmt velkommen af et professionelt personale. Andre spisesteder