Brunch i København_1

Brunch på Cafe Trold - Vesterbro Torv København

Cafe Trold på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro, og den centrale placering og god mad til prisen gør den til et populært mødested til mange anledninger. Caféen er hyggeligt indrettet med små og store billeder af Asterix og Obelix på væggene, og på torvet foran er der en stor udendørsservering, hvor der er sol det meste af dagen.

Hverdagene: stor brunch tallerken eller stor vegetarisk brunch tallerken kl. 8 - 14 kr. 89,-/109,-
Weekendbrunch inkl. kaffe kl. 8 - 14 kr. 109,- (børn kr. 89,-)

Picture

Brunch Cafe Sebastopol på Sankt Hans Torv

Sebastopol er en af de ældste caféer på Nørrebro, og en ægte frankofil af slagsen. Beliggenheden på det hyggelige Skt. Hans Torv kombineret med et cafékøkken, der går op i, hvad der serveres, gør Sebastopol til en af byens populæreste caféer.

Brunchtallerken lørdag og søndag fra kl. 10:00 kr. 178,-

Brunch i København_2

Brunch på Cafe G - Gråbrødre Torv København

Cafe G er et skønt sted at gøre et kort ophold efter en shopping tur på Strøget – eller en byvandring i det gamle København. Og skulle aftenen og dalende temperaturer komme snigende, så er der både terrassevarmere og bløde tæpper til at holde hyggen i live på den udendørs cafe.

Brunchbuffet inkl, juice, kaffe og te alle dage fra kl. 10:00 kr. 189,-

Brunch i København

Carlton på Halmtorvet

Lige i hjertet af Vesterbro, hvor der er liv dag og nat, ligger Cafe Carlton. Stedet er både bar, cafe og restaurant, og du har derfor mulighed for at nyde enten morgenmad, brunch, frokost eller middag på dette spisested på Halmtorvet.

Brunch buffet lørdag og søndag kl. 10:00 - 14:00 inkl. juice, kaffe og et glas bobler kr. 189,-
Brunch tallerken alle dage: kl. 10:00 - 14:00 kr. 129,-


Brunch i København_3

Kitchenette - Frederiksberg

Hyggelig klassisk cafe på Frederiksberg beliggende i den travle ende af HC. Ørstedsvej, men med gode parkeringsmulighed tæt ved og en skøn terrasse på hjørnet. Kitchenette er en af de ældre cafeer i området og har åbent for sine gæster fra morgen til aften. 

Brunchtallerken i hverdagen fra kl. 11:00 - 13:30 kr. 129,-
Weekend brunch buffet inkl. kaffe, te, juice og vand fra kl. 10:00 - 14:00 kr. 169,-