Cafe G
Cafe

Cafe G

Kejsergade 2 | 1155 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Populær cafe på Gråbrødre Torv

2.

Brunch buffet alle dage

3.

A la carte og cocktails

Profil

Café ved Gråbrødre Torv

Pris
Hovedret

59 - 159

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10-23
Fredag: 10-02
Lørdag: 10-02
Søndag: 10-18

Køkkenet lukker kl. 21.30
Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

Café G ligger på det sydvestlige hjørne af Gråbrødre Torv lige ved Skindergade. Caféen er hyggeligt og stilrent indrettet i varme farver, og ude på torvet foran caféen er der en stor udestilling med sol det meste af dagen. Trods det, at Café G kun har eksisteret siden starten af 2010 har den allerede mange stamgæster, som kommer her for den familiære atmosfære.

På kortet finder man caféklassikere som salater, burgere, tapasanretning og sandwiches, og om aftenen kan man desuden få en håndfuld varme retter som fx stegt kyllingebryst og grillet kalvefilet. Hver dag serveres der brunch fra klokken 10-15 med alt hvad hjertet kan begære. 

Caféen er børnevenlig, og hvis der ikke er for travlt, kan man tage barnevognen med ind. Alle retter fås i børneportioner til halv pris, og specielle ønsker imødekommes af kokken i det omfang, det kan lade sig gøre.

På drikkevarekortet finder man kaffe, sodavand, juice, øl og vin, og der findes desuden et omfattende cocktailkort med alle de kendte klassikere. Den første og sidste lørdag i måneden inviteres der til cocktailaftener, hvor man udover cocktailkortets udvalg kan bede bartenderen komponere en drink efter eget hoved - eller selv stå bag baren og lære, hvordan man mixer en proper cocktail.

Andre spisesteder