Spis godt til frokost og aften på Restaurant Strejf

5 gode restauranter i Helsingør_2

Restaurant Strejf ligger lidt hævet over gaden med flot udsigt til Øresund, Kronborg og færgelejet, med masser af liv hele dagen. Strejf har til huse i den gamle stationsbygning Sundkroen med høje flotte vinduer dekoreret med lange lette gardiner og højt til loftet. Det smukke gamle lokale er hyggeligt indrettet i naturens varme farver og lys på bordene. I baggrunden lyder skønne jazzede toner og dinner musik. Ved baren er også en lille lounge ved pejsen, hvis cognac´en skal nydes tilbagelænet efter middagen. 

Klassisk italiensk restaurant i Helsingør

Spiseliv amici miei terrasse

Der findes flere gode, italienske restauranter i Helsingør, blandt andet Amici Miei, som serverer god, klassisk mad fra ejerens hjemland, Italien. Her kan man få klassiske antipasti som vitello tonnato og caprese, pasta, pizza og grillede kødretter med gode saucer. Blandt specialiteterne er "Bollicine" - små retter som passer til Champagne. I dagtimerne serverer Amici Miei desuden brunch, som også kan vælges med Champagne til.  

Smørrebrød og a la carte i Nordhavn

5 gode restauranter i Helsingør_3

Kom ud til Nordhavn og nyd udsigten til Øresund og den smukke marina hos Restaurant Rkaj. Krydre udsigten med et godt glas, luksus smørrebrød eller andet lækkert fra a la carten til frokost og aften. Restauranten har udsigt fra alle borde takket være de mange vinduer, en skøn terrasse og en hyggelig lounge lige ud til vandet. 

Kinesisk buffet ved Axeltorv


Asia House serverer god og frisklavet kinesisk mad – så meget hjertet kan begære. Buffeten er meget populær, men man kan også vælge retter som kylling chop suey, pekingand og nudelretter fra det store a la carte kort. Til frokost kan man spise til gode priser, og børn er meget velkomne.   Restauranten har udsigt over Axeltorv, og om sommeren kan man sidde ude på torvet.   


Plankebøf på Torvet

5 gode restauranter i Helsingør_1Cafe Torvet ligger på solsiden af Axel Torv med en skøn terrasse og steakhouse stemning indenfor. Hos Cafe Torvet kan man bl.a. spise smørrebrød, stegt flæsk og den populære klassiker med kartoffelmos og bearnaise - nemlig Plankebøffen.


LÆS FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV.DK