Spiseliv Rosé Rosé bistro og barRosé Rosé - Bistro og Bar

Rosé Rosé - Bistro og Bar ligger i et højloftet lokale med glasloft og store lysekroner og indrettet i luksuriøs brasseriestil med behagelige stole. Henover sildebensparketten svæver tjenerne med tallerkener fyldt med franske klassikere som steak béarnaise, Moules frites og Croque Madame men også bistroen´s egne versioner af dansk smørrebrød.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen_1

Strandmøllekroen

Lidt lusket gemt af vejen lige til højre nede for bakken, når man kører nordpå, ligger en rigtig strandvejsklassiker i form af kroen ved den gamle strandmølle. Strandmøllekroen beskriver sit køkken som moderne dansk/fransk, og det er vel et definitionsspørgsmål, men Spiseliv synes ikke, der er noget i vejen med stolte traditioner som flere slags sild, lun leverpostej, tatar, stegt rødspætte eller kalvelever med bløde løg og agurkesalat. Ak, var der blot flere af den slags!
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Restaurant Trekosten

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal, især hvis vejret er til at sidde på terrassen bag restauranten, hvor man praktisk talt sidder på molekanten. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten er der også en god udsigt gennem de store panoramavinduer, og der er desuden mulighed for at sidde på terrassen foran restauranten, hvor der er mere læ. Trekostens stegte rødspætte tilberedt på Skagen-maner med tyttebær er meget populær, og hver onsdag hele året rundt serveres der wienerschnitzel med det hele.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen_2

Cafe Rotunden

Café Rotunden ligger i Hellerup lige ved Tuborgvej og tæt på vandet. Den yderst højloftede café bliver flittigt benyttet til arrangementer som forretningsmøder, fødselsdage, barnedåb eller reception. Cafeen og brasseriet er åbne alle dage og byder ind til brunch, frokost og aften.
LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD HER

Gode restauranter på Strandvejen_4

Cafe Le Port

Ved Espergærde havn ligger Cafe Le Port med sine 3 terrasser - den ene på taget med kig til vandet den anden er overdækket og den tredje foran cafeen i gadeplan, 2 hyggelige stuer adskilt af New Yorker vinduer og et selskabslokale med bar og pejs. Her serveres brunch, frokost og aftensmad alle ugens dage. 
LÆS MERE OM CAFÉEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen

Rungsted Kro

Rungsted Kro ligger blot et stenkast fra vandet ved Rungsted Kyst. I stuerne i det gamle bindingsværkshus er der mulighed for at nyde nogle af de mest elskede retter fra det danske køkken. Særligt stolte er de her af wienerschnitzlen af paneret kalvekød, som serveres på helt klassisk manér med peberrod, citron og sardiner, brun sovs, brasede kartofler og ærter. En udødelig klassiker. Du kan også gå ombord i et rigt udvalg af smørrebrød og andre specialiteter fra det danske køkken. Hver dag laves en klassisk dagens ret, som det også er muligt at få som take-away. Så er aftensmaden klaret med et snuptag.  
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen_3

Riva Bistro og Bar

Sid på en dejlig terrasse i Rungsted Havn eller træk indenfor i den hyggelige stue god udsigt til bådene eller i baren, hvor der både kan nydes lækre cocktails eller god mad fra bistro køkkenet. Riva er åbent alle dage til frokost og aften, hvor der diskes op med friske salater, burger, pariser bøf, steak, fisk m.m. På første salen er et flot lyst selskabslokale, igen med den flotte udsigt til bådene i Rungsted havn. 
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD 


SE FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV.DK