Spiseliv Rosé Rosé bistro og barRosé Rosé - Bistro og Bar

Rosé Rosé - Bistro og Bar ligger i et højloftet lokale med glasloft og store lysekroner og indrettet i luksuriøs brasseriestil med behagelige stole. Henover sildebensparketten svæver tjenerne med tallerkener fyldt med franske klassikere som steak béarnaise, Moules frites og Croque Madame men også bistroen´s egne versioner af dansk smørrebrød.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD
 

Gode restauranter på Strandvejen_1

Strandmøllekroen

Lidt lusket gemt af vejen lige til højre nede for bakken, når man kører nordpå, ligger en rigtig strandvejsklassiker i form af kroen ved den gamle strandmølle. Strandmøllekroen beskriver sit køkken som moderne dansk/fransk, og det er vel et definitionsspørgsmål, men Spiseliv synes ikke, der er noget i vejen med stolte traditioner som flere slags sild, lun leverpostej, tatar, stegt rødspætte eller kalvelever med bløde løg og agurkesalat. Ak, var der blot flere af den slags!

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD
 

Restaurant Trekosten

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal, især hvis vejret er til at sidde på terrassen bag restauranten, hvor man praktisk talt sidder på molekanten. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten er der også en god udsigt gennem de store panoramavinduer, og der er desuden mulighed for at sidde på terrassen foran restauranten, hvor der er mere læ. Trekostens stegte rødspætte tilberedt på Skagen-maner med tyttebær er meget populær, og hver onsdag hele året rundt serveres der wienerschnitzel med det hele.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen_2

Cafe Rotunden

Café Rotunden ligger i Hellerup lige ved Tuborgvej og tæt på vandet. Den yderst højloftede café bliver flittigt benyttet til arrangementer som forretningsmøder, fødselsdage, barnedåb eller reception. Cafeen og brasseriet er åbne alle dage og byder ind til brunch, frokost og aften.
LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD HER


Lagunen

Lagunen er en perle på den mindre Nivå Havn. Indretningen er holdt i et simpelt udtryk med maritime detaljer og minder i sin udformning om et skib, med mast og hejst flag bag bygningen. En skøn og uformel restaurant med et varmt, venligt og hjemligt værtskab. Fisk og skaldyr fra den nærliggende Sletten Havn udgør de primære hovedingredienser på menukortet; både når det gælder frokost- og aftenkortet. Lagunen er derfor en oplagt mulighed for at smage nogle af de goder, som findes i de danske farvande.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Gode restauranter på Strandvejen

Rungsted Kro

Rungsted Kro ligger blot et stenkast fra vandet ved Rungsted Kyst. I stuerne i det gamle bindingsværkshus er der mulighed for at nyde nogle af de mest elskede retter fra det danske køkken. Særligt stolte er de her af wienerschnitzlen af paneret kalvekød, som serveres på helt klassisk manér med peberrod, citron og sardiner, brun sovs, brasede kartofler og ærter. En udødelig klassiker. Du kan også gå ombord i et rigt udvalg af smørrebrød og andre specialiteter fra det danske køkken. Hver dag laves en klassisk dagens ret, som det også er muligt at få som take-away. Så er aftensmaden klaret med et snuptag.  

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD