Brasserie Carl ligger på strandvejen i Skodsborg med udsigt til havet fra den skønne udendørs terrasse. Dette naturskønne område danner rammen for en holistisk tilgang til sundhed og velvære.
Brasserie Carl er certificeret med det økologiske spisemærke i bronze og byder indenfor til en menu af velsmagende brasserie-klassikere og indbydende vegetarretter, skabt med sæsonens fineste og lokale råvarer som fundament. Lad aftenen kulminere med udsøgte desserter fra det dygtige konditorteam, der kreerer de skønneste desserter med balance i smagene og smukt ydre.
Køkkenchef Bendix Sixhøj Laursen har siden foråret 2025 stået i spidsen for Brasserie Carl. Han har en fortid hos flere restauranter i den danske topliga og en del år i bl.a. Schweiz og New Zealand. Bendix skaber måltider hvor smag og sæsonens råvarer er i højsædet. Maden skal forkæle ganen samt bidrage til velvære for krop og sind.
Ønsker man sig en fuldendt aften med overnatning, så er der de skønneste værelser på Kurhotel Skodsborg og indbydende morgenbuffet.