Rungsted Kro
Restaurant

Rungsted Kro

Rungstedvej 84 | 2960 Rungsted
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk kro i Rungsted havn

2.

Smørrebrød og kromad

3.

Weekend brunch

Profil

Hyggelig kro med smørrebrød, brunch og dansk mad i Rungsted

Pris
Frokost

65 - 275

Hovedret

189 - 289

Menu

135 - 425

Åbningstider
Tirsdag til lørdag
11.30 til 16:00
17:00 til 21.30
Søndag & mandag
11.30 til 16:00
17:00 til 20.00

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Rungsted Kro ligger blot et stenkast fra vandet ved Rungsted Kyst. I stuerne i det gamle bindingsværkshus er der mulighed for at nyde nogle af de mest elskede retter fra det danske køkken. Særligt stolte er de her af wienerschnitzlen af paneret kalvekød, som serveres på helt klassisk manér med peberrod, citron og sardiner, brun sovs, brasede kartofler og ærter. En udødelig klassiker. Du kan også gå ombord i et rigt udvalg af smørrebrød og andre specialiteter fra det danske køkken. Hver dag laves en klassisk dagens ret, som det også er muligt at få som take-away. Så er aftensmaden klaret med et snuptag.  

Man føler sig godt tilpas i de hyggelige og lækre lokaler, hvor den gamle stil er bevaret med respekt for traditionerne. I det første lokale er der bar og spisebåse med uformel stemning, mens det tilstødende lokale er spiselokale med knitrende brænde i pejsen og hvid dug på bordene. Du kan også sidde i den fine havestue, som ligger i forlængelse af spisestuen.

I weekenden bydes der på en lækker brunchanretning med alt, der forbindes med en god brunch, inklusiv juice og kaffe/the.

Rungsted Kro er det perfekte sted til julefrokoster, fødselsdage, bryllupper og andet, der kræver smukke rammer og plads til mange gæster. Der er også gode muligheder for afholdelse af møder og firmaarrangementer. Kontakt kroen for at høre nærmere.

 

 

Andre spisesteder