Picture

Phoviet - lækkert til frokost i Aalborg

På Nytorv ligger den vietnamesiske restaurant Phoviet. Restauranten byder velkommen med autentisk vietnamesisk udsmykning og en hyggelig intim stemning. Her serveres traditionel vietnamesisk mad, med inspiration fra de andre asiatiske køkkener, som alle er kendt for deres friske råvarer og gode smagsoplevelser.
Der kan vælges et frokosttilbud med fire retter for 98 kr. Tilbuddet gælder mandag til lørdag, eller man kan vælge fra det store menukort.
Der er åben fra kl. 11.30 fra mandag til lørdag. Søndag er der lukket.
 

Picture

CANblau

I hjertet af Aalborg finder man tapas restauranten, CANblau. Restauranten er kendt for, at være byens bedste tapas restaurant. Køkkenet er det spanske og råvarerne er helt i top. Her kan man sammensætte en frokostmenu af både kolde og varme retter. Menukortet der er fyldt med lækre tapas gør det svært at vælge, derfor er det perfekt at tapas er nemme at dele og dermed bliver det til en social spiseoplevelse.
Restauranten har åben for frokost alle dage fra kl. 12.00.

Picture

Søger du en dansk frokost i Aalborg? Det for du 'Hos Isidor Henius'

Tæt ved havnen ligger smørrebrødsrestauranten Hos Isidor Henius. Der er rødternede duge på alle borde og stilen for en dansk smørrebrødsrestaurant sidder lige i skabet. Der er smørrebrød til enhver smag, hvad enten man er til den højtbelagte med rosa roastbeef eller en friskfanget og smørstegt fiskefilet. Til hvert smørrebrød er der en anbefaling af en passende øl og én af de 12 forskellige Aalborg akvavitter.
Der er åben fra kl. 11.30 fra mandag til lørdag. Søndag er der lukket.
 

Picture

Fisk & Skaldyr til frokost i Aalborg

Den stilrene Restaurant Fisk & Skaldyr byder velkommen til en hyggelig og hjemlig stemning for enden af Bispensgade. Selvom Fisk & Skaldyr som navnet antyder, er en fiskerestaurant, så er der også andre retter på menuen. Man kan bestille en mør kalvefilet eller en peberbøf af oksemørbrad. Men det er svært ikke at lade sig friste af de mange smagfulde fiskeanretninger.
Der er åben for frokost alle dage fra kl. 11.30.
 

Picture

Restaurant Provence

Restaurant Provence ligger lige overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Med mere end tyve år på samme adresse betragtes Provence fortsat, som en af Aalborgs bedste restauranter.
Maden er fra det sydfranske køkken, som navnet antyder. Til alle retter bruges danske sæsonvarer, men brødet importeres fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris. Frokostmenuen byder både på dansk frokost og caféretter som burgere, sandwich og pastaretter.
Der er åben alle dage fra kl. 11.00.


Skal du spise frokost i København? Se vores anbefalinger her!