Spis som i New York – i Vejle

Søger man en sted med god stemning og mulighed for at blive hængende med en cocktail efter maden, er The Lodge sagen.   God, innovative cocktails og veltilberedt mad fra det amerikanske køkken er årsagen til, at restauranten altid er velbesøgt.    Køkkenet serverer klassiske brasserie- og grillretter som rørt tatar, røget laks fra Daniel Letz og gode steaks fra grillen.   

Vejles bedste smørrebrød

Remouladen er kendt langt udenfor Vejle for sit smørrebrød, og i 2012 fik restauranten titlen ”Danmarks bedste frokostrestaurant” i Den Danske Spiseguide. Restauranten er for nylig flyttet til en smuk placering ved lystbådehavnen.   På kortet er smørrebrød og danske mormorretter, som serveres i moderne, afslappede omgivelser. Er man til tarteletter, smørrebrød, god gammeldags tunmousse eller stegt flæsk med persillesovs lavet fra bunden af gode råvarer, er Remouladen stedet.  

Hjemmelavet pasta i Vejle

I Køkkenet hos Trattoria Dei Re laver de frisk pasta hver eneste dag, og maden er autentisk italiensk.    En skiftende sæsonmenu tager dig rundt i Italien, og der er mange lækre, italienske vine at drikke til retterne. Man kan også vælge fra a la carte kortet, hvor man finder både klassiske og innovative retter fra det italienske køkken.  

Græsk mad i Vejle C

Længdes man efter græsk sommerstemning, så er den græske restaurant Taverna Hellas i centrum af Vejle et besøg værd. Her serveres souvlaki, gyros og moussaka og alle de andre klassiske retter fra det græske køkken.    Gårdhaven er overdækket og opvarmet af varmelamper, så her kan man sidde og drømme sig væk til varmere himmelstrøg.  

God cafemad og skøn kaffe ved Vejle Midtpunkt

Bag gågaden ved Vejle Midtpunkt ligger den hyggelige og farverige Café Deli. Her serveres god mad i hyggelige omgivelser, og kaffen er god.    På menukortet finder man frokostretter som madpandekager med forskelligt fyld, sandwich, samt et par græske retter.