Græsk mad og beværtning 

Spiseliv Taverna Hellas Restaurant Vejle

Længes man efter græsk sommerstemning, så er den græske restaurant Taverna Hellas i centrum af Vejle et besøg værd. Her serveres souvlaki, gyros og moussaka og alle de andre klassiske retter fra det græske køkken.    Gårdhaven er overdækket og opvarmet af varmelamper, så her kan man sidde og drømme sig væk til varmere himmelstrøg.  
LÆS MERE OM TAVERNA HELLAS OG BOOK BORD HER


Frisklavet sushi ad libitum i gågaden

Spiseliv Atami sushi vejle

I Vejle´s travle gågade finder man den moderne sushi restaurant Atami. Her er æstetisk indrettet med flotte design møbler af træ og stof. Restauranten er delt op i små åbne pavillioner og der er en stor bar i midten af lokalet. Bagerst er der åbent ind til det travle køkken. Her er a la carte til både helt specielle retter samt når man ønsker at spise ad libitum. 
LÆS MERE OM ATAMI SUSHI OG BOOK BORD HER

Fransk crêperie & brasserie

Spiseliv Cozy crepes

I Vejles Midtpunkt, under paraplyerne, finder man endnu en dejlig cafe med hyggelige inde og ude arealer. Cafe Cozy byder indenfor til bl.a. franske crêpes og brasserie. Indenfor er der, imellem borde og stole, skønne sofaer, hvor man kan læne sig godt tilbage med kaffe og kage.
LÆS MERE OM CAFE COZY OG BOOK BORD HER

Japanske retter og frisklavet sushi 

God cafe og restaurant mad i Vejle

Spis japanske retter og frisklavet sushi af høj kvalitet hos bar´ sushi på Rådhustorvet, centralt i Vejle. 
LÆS MERE OM BAR´SUSHI ELLER BESTIL TAKE AWAY HER

Smørrebrød på havnen

Spiseliv Restaurant Remouladen vejle

Sid højt hævet over havnen med udsigt til Vejle Fjord broen og nyd et lækkert smørrebrød. Restaurant Remouladen giver dig fantastisk udsigt både ude på den flotte terrasse samt de store vinduespartier fra gulv til loft. 
LÆS MERE OM RESTAURANT REMOULADEN OG BOOK BORD HER