Cafe Cozy Vejle
Cafe

Cafe Cozy Vejle

Nørregade 69 | 7100 Vejle
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk creperie og brasserie

2.

Hyggelig terrasse

3.

Take away

Profil

Fransk brasserie og creperie med sandwich, salater og burger

Pris
Frokost

59 - 259

Hovedret

74 - 259

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9:30 - 21:00
Fredag - lørdag: 9:30 - 22:00
Søndag: 11:00 - 20:00

Frokost

Morgenmad og brunch indtil kl. 13

Franske Christel fik sin drøm opfyldt, da hun åbnede Cafe Cozy og kunne byde sine gæster ind til fransk creperie og kaffe i Vejle. Mange tænker crepes som en dessert, da det jo er en pandekage, men i Frankrig laves dejlige grove madpandekager med mange forskellige tilbehør, som serveres til morgen, frokost og aften. I Vejle har man taget de velsmagende og mættende crepes til sig, men cafeens menukort byder også på friske salater, burgere og nachos og alt sammen af rigtig god kvalitet. 

Dagen starter allerede kl. 9:30 hos Cozy, hvor der blandt andet serveres friskbagte boller, croissanter og en lækker brunch, hvori crepes indgår. Menukortet byder på mange dele-snacks, sandwiches, salater, Croque Madame og burger. 

Aftenkortet starter kl. 17 med velkendte retter fra det franske brasserie såsom steaks, bøf bearnaise og tartine. Om julen serveres confiterede andelår, en specialitet fra Frankrig, som er helt vidunderlig i smag, saftigt og med sprødt skind. 

Køkkenet er åbent frem til en halv time før lukketid, også til take away bestillinger. 

På første salen er der spiseborde langs vinduerne som vender mod Nørregade og hyggelige sofa kroge når man gerne vil læne sig tilbage med kaffen, desserten eller en forfriskende drink efter middagen. Her er åbent hele dagen og mange nyder en stund sammen med veninderne i en afslappet atmosfære og med god betjening.

Andre spisesteder