Billig mad i København - Tapas i Torvehallerne

Tapa del Toro ligger i Torvehallerne, men der serveres også efter, at madmarkedets stader er lukket ned. Stemningen er autentisk og afslappet, og på menuen er et hav af indbydende, friske montaditos (spanske pindemadder) med bl.a. skinker, pølser, fisk samt varme tapas. De frisklavede tapas serveres med kolde øl, vin og sherry over disken i den lille bar. Priserne er rigtig rimelige og stemningen nærmest autentisk spansk på Tapa del ToroDu vil straks bemærke den autentiske og afslappede stemning, der præger stedet. Personalet sørger for, at du føler dig velkommen og hjemme.

Når du ser på menuen, vil du opdage et bredt udvalg af friske og indbydende montaditos. Disse spanske pindemadder er fyldt med smagfulde ingredienser som skinker, pølser, fisk og meget mere. Hver enkelt montadito er nøje lavet med friske råvarer for at sikre den bedste smagsoplevelse.

Billig kinesisk mad i København

Når du træder ind på Magasasa, vil du straks blive mødt af en atmosfære fyldt med spænding og forventning. Restauranten er kendt for sin veltilberedte og smukke mad, der serveres dampende varm, hvilket tilføjer en ekstra dimension til din spiseoplevelse.

Det autentiske kinesiske køkken er kendt for sin rige smag, unikke krydderier og kreative tilberedningsmetoder. På Magasasa kan du opleve en spændende rejse ind i dette fascinerende køkken. 

Hver ret er nøje sammensat og tilberedt med omhu og dygtighed, hvilket resulterer i en symfoni af smagsoplevelser. Uanset om du er til klassiske kinesiske retter som kung pao kylling, pekingand eller dim sum, eller om du ønsker at udforske mere autentiske regionale specialiteter, såsom Sichuan eller Kantonese køkken, vil du blive forkælet for valgmuligheder på Magasasa. Hver ret er præget af friske råvarer, autentiske krydderier og en ægte kærlighed til det kinesiske køkken.

Billig burger på Nørrebro

Billige fastfood steder er der nok af på Nørrebro, men for nylig har bydelen også fået en rigtig habil burger-pusher/diner med rigtig rimelige priser. 89 kr. giver man for en burgermenu med burger, kartofler og dip på Grillen Burger Bar Nørrebro. Grillen ligger lige ved hjørnet af Blågårdsgade og er hyggeligt indrettet i blød dinerstil i to etager. På Grillen Burger Bar Nørrebro kan du nyde en fantastisk burgereoplevelse til en overkommelig pris. Med en burgermenu til kun 89 kr. får du en velsmagende burger, lækre kartofler og en lækker dip, der fuldender din måltid. 

Det er en god mulighed for at tilfredsstille din burger-craving uden at tømme din pengepung.

Grillen Burger Bar Nørrebro nemt tilgængelig for både lokale og besøgende. Atmosfæren i restauranten er hyggelig og indbydende med sin bløde dinerstil. Den indretning i to etager tilføjer en ekstra dimension af charme og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige siddepladser.

Arabisk, billig mad i København – også på Nørrebro

Lidt længere ude af Nørrebrogade finder man Ahaaa – det arabiske madhus. Her får man ægte arabiske specialiteter tilberedt med kærlighed og kundskab. Alt er frisk- og hjemmelavet med udgang i autentiske opskrifter. Retter som falafel, krydrede kebbe-frikadeller lavet af bulgur og oksekød eller lækre sandwich i arabiske fladbrød fås til priser, der måske er en anelse over det gængse shawarmabar-niveau. Dog vil du ikke bare nyde fantastiske smagsoplevelser, men også sidde komfortabelt i gode stole og nyde den afslappende atmosfære.

En af de mest fremtrædende ting ved Ahaaa er deres fokus på autenticitet og kvalitet. Alle retter er lavet fra bunden og baseret på ægte arabiske opskrifter. Du kan være sikker på, at du får ægte arabisk mad, der er tilberedt med omhu og dedikation.

Billig thaimad i Nyhavn

Denn Jai ligger lige rundt om hjørnet fra solsiden af Nyhavn, i et lille, hyggeligt kælderlokale. Man skal ikke lade sig narre af den beskedne indretning, for her serveres der thaimad på et højt niveau, men til gode priser. Køkkenet er thailandsk, ligesom kokkene, der selv laver deres karrypastaer og saucer fra bunden, og råvarernes friskhed vægtes højt. Vil man prøve køkkenets formåen, skal man tage en af Denn Jais menuer med tre forretter og to hovedretter, hvor med stor sandsynlighed vil opleve forgreninger af det thailandske køkken, man ikke kendte til. Så kom ind og udforsk deres menuer og lad dig forføre af de autentiske smagsoplevelser, der vil tage dig med på en kulinarisk rejse gennem Thailand. Den beskedne indretning gemmer på et skatkammer af velsmagende retter, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.