Billig tapas i Torvehallerne

Tapa del Toro ligger i Torvehallerne, men der serveres også efter, at madmarkedets stader er lukket ned. Stemningen er autentisk og afslappet, og på menuen er et hav af indbydende, friske montaditos (spanske pindemadder) med bl.a. skinker, pølser, fisk samt varme tapas.    De frisklavede tapas serveres med kolde øl, vin og sherry over disken i den lille bar. Priserne er rigtig rimelige og stemningen nærmest autentisk spansk på Tapa del Toro.  

Billig kinesisk på Amager

Magasasa er den ene af to restauranter, der har samme ejer og ligger på henholdsvis Amager og Vesterbro. Restauranterne byder på sjælden og særlig autentisk kinesisk mad til priser, der er overordentligt rimelige.   Den veltiberedte og smukke mad serveres dampende varm, og et besøg på Magasasa er en spændende rejse ind i det i kinesiske køkken.    

Billig burger på Nørrebro

Billige fastfood steder er der nok af på Nørrebro, men for nylig har bydelen også fået en rigtig habil burger-pusher/diner med rigtig rimelige priser. 89 kr. giver man for en burgermenu med burger, kartofler og dip på Grillen Burger Bar Nørrebro.    Grillen ligger lige ved hjørnet af Blågårdsgade og er hyggeligt indrettet i blød dinerstil i to etager.  

Billig arabisk mad – også på Nørrebro

Lidt længere ude af Nørrebrogade finder man Ahaaa – det arabiske madhus. Her får man ægte arabiske specialiteter tilberedt med kærlighed og kundskab. Alt er frisk- og hjemmelavet med udgang i autentiske opskrifter.    Retter som falafel, krydrede kebbe-frikadeller lavet af bulgur og oksekød eller lækre sandwich i arabiske fladbrød fås til priser, der måske er en anelse over det gængse shawarmabar-niveau – men så er det også mad i en helt anden liga, og man sidder komfortabelt i gode stole.  

Billig thaimad i Nyhavn

Denn Jai ligger lige rundt om hjørnet fra solsiden af Nyhavn, i et lille, hyggeligt kælderlokale. Man skal ikke lade sig narre af den beskedne indretning, for her serveres der thaimad på et højt niveau, men til gode priser.    Køkkenet er thailandsk, ligesom kokkene, der selv laver deres karrypastaer og saucer fra bunden, og råvarernes friskhed vægtes højt. Vil man prøve køkkenets formåen, skal man tage en af Denn Jais menuer med tre forretter og to hovedretter, hvor med stor sandsynlighed vil opleve forgreninger af det thailandske køkken, man ikke kendte til.