Rosé Rosé: En Hemmelig Perle af Parisisk Elegance i St. Kongensgade_2Køkkenet på Rosé Rosé bistro er dedikeret til at levere smage fra sæsonens bedste råvarer. Om efteråret kan du forkæle dine sanser med svampetoast, hvor kantareller og vilde svampe mødes i en symfoni af smag. Men det stopper ikke der; her finder du også klassikere som snegle, rørt fransk tartar og en overdådig terrine af Foie gras, der vil forvandle selv den mest kræsne gane til en beundrende tilskuer. 

Rosé Rosé: En Hemmelig Perle af Parisisk Elegance i St. Kongensgade_1

Vinelskere vil også finde deres hjerte glæde her. Rosé Rosé har sammensat et vinkort, der er som en skattekiste af bourgogner, der venter på at blive udforsket. Og som prikken over i'et er der en dygtig sommelier, der ikke kun har en passion for vin, men også en evne til at lytte til dine præferencer og foreslå den perfekte flaske til din smagsoplevelse.

Rosé Rosé: En Hemmelig Perle af Parisisk Elegance i St. Kongensgade_3

Men Rosé Rosé bistro er ikke kun kendt for sin udsøgte mad og vin. Det er også stedet, hvor hyggelig og professionel betjening møder parisisk elegance. Restauranten er indrettet med dæmpet belysning og en akustik, der skaber den ideelle stemning for en romantisk aften eller en hyggelig sammenkomst med venner.

Rosé Rosé: En Hemmelig Perle af Parisisk Elegance i St. Kongensgade_4

Og lad os ikke glemme den charmerende udendørs oplevelse. Foran bistroen er der en hyggelig fortovsterrasse ud til St. Kongensgade, hvor du kan læne dig tilbage og nyde maden, alt imens  målrettede mennesker spadserer forbi. Om sommeren forvandles den festlige gårdhave til en stemningsfuld oase, hvor den gode mad, kølige vin og forfriskende cocktails indtages i godt selskab.

Rosé Rosé er mere end blot en god bistro; det er en skat, der venter på at blive opdaget. En oase af fransk gastronomi og elegance midt i byen. Så træd ind i denne hemmelige perle og lad dine smagsløg blive forført af smagen af Frankrig i hjertet af Danmarks smukke hovedstad København. 

Rosé Rosé har åbent alle dage til frokost fra kl. 11:45 - 16:00 og til aften fra kl. 17:30 - 23:00

LÆS MERE OM ROSÉ ROSÉ KØBENHAVN OG BOOK BORD HER