Populære burgere i København_2Louis burger 
Tag et break på en af Istedgades favoritter - Louis burger - et dynamisk miljø med flammegrillede bøffer i bløde brioche burgerboller. Siden burgerbaren åbnede har der været travlt og unge friske personaler til at servicere de burgerhungrende gæster i alle aldre. Louis burger har siden åbnet på Falkoner Alle og Nørrebrogade. Burgerne ligger på kr. 65,- og en frokostmenu kan fåes til kun kr. 70,-


Picture

Apropos

Denne hyggelig cafe Apropos med charmerende indretning og masser af vinduer og terrasse med udsigt til Halmtorvet serveres 2 populære burgere. Den ene med grillet okse og den anden med grillet Unghanebryst, begge anrettet i grov burgerbolle med aioli, syltede agurker, løgkompot, bacon og smeltet cheddar til en flad pris kr. 139,- Hertil kan købes Guacamole og Salsa til 10 kroner.

Populære burgere i København_3

Couloir

Couloir er en skøn lys cafe med udsigt til Amager Strandpark, som er et attraktivt og rekreativt område. Det smalle menukort rummer også Husets burger med bøf af okse, løg, tomat, agurk, syltede agurker, guacamole og chili mayo. Denne serveres med håndskårne fritter til. Hertil kan købes bacon, ost og løgringe.