Drømmer du om en ekstra god kop kaffe, mens du skuer ud over vandet på Amager? Eller ønsker du dig et sted, hvor din luksuskaffe ristes på nøje udvalgte bønner af erfarne mennesker, der holder lige så meget af god kaffe som dig? Så skal du slå et smut forbi Yellow Bird Coffee, der er åbnet på Amager Strandvej 108. Her vil det kyndige personale sørge for, at din kaffe altid er friskbrygget på nymalede og særligt udvalgte bønner. Risteriet rister seks til otte forskellige slags kaffebønner, så der altid er friskristede bønner til enhver smag og lige til at købe med hjem – så den gode kop kaffe også kan nydes i hjemlige omgivelser.

Opkaldt efter sangfugl

Hos Yellow Bird Coffee er kaffebønnerne nøje udvalgt, og der bliver altid købt ind fra områder, som er i sæson, og hvor kaffefarmerne får en fair betaling for deres bønner. Derudover er der hos Yellow Bird Coffee fokus på bæredygtighed, og derfor får alle gæster også 10 % rabat, hvis de medbringer deres eget kaffekrus. Risteriet og kaffebaren hedder Yellow Bird Coffee, og det er der en helt særlig grund til: ”Yellow bird er en sangfugl, som lever i Sydamerika og passer på kaffebønnerne – de spiser de insekter, der ellers ville spise kaffebønnerne. Man kalder den for kaffefuglen, og derfor er vores kaffebar og risteri opkaldt efter den. Vi føler, at der har manglet en rigtig god kop kvalitetskaffe til de mange mennesker, som bor her og dem, som besøger os,” fortæller Kenneth Hou Jensen, der er medejer og selv bor tæt på Amager Strandpark.

Mad og drikke i solen

Særligt denne sommer vil mange timer blive nydt på de danske strande og Yellow Bird Coffee, der ligger lige ved Amager Strandpark, har et stort solrigt udeareal, hvor der er plads til mange kaffetørstige gæster. Der er også mulighed for at nyde en yoghurt med hjemmelavet granola, en hjemmebagt bolle lavet på caféens egen surdej eller en friskbagt croissant. Derudover har kaffebaren naturligvis alt fra en velsmagende filterkaffe og espresso til deres helt egen iskaffe, hvor opskriften har været under udvikling i flere måneder, og hvor siruppen er hjemmelavet samt har kogt over fem timer for at få den unikke smag.