Kan det virkelig passe: Får man ingen tallerken og kan en burger restaurant være en spiseoplevelse?_4Min brioche er brun: Ja den er færdigbagt

Hos Bash Burger tager man intet for givet og intet er tilfældigt, for her vil man sikre sig den allerbedste spiseoplevelse og der bruges al den tid nødvendigt, for at opnå den helt rigtige smag og sammensætning af maden og drikkevarerne. Burgerne er indhyllet i den lækreste bløde økologisk briochebolle bagt med smør, kærnemælk, kartoffel og æg, hvor den brunede bolle bringer smagen frem og vidner om rigtigt smør i dejen. Den grillede hakkebøf med sprød skorpe møder den bløde bolle og derimellem skabes herlige umami oplevelser, hvor alt fra trøffel til hjemmesyltede rødløg, den smukke grønne avocado og de bedste osteblandinger med bl.a. ægte cheddar får plads i burgeren og bringer smagsoplevelsen frem.

Kan det virkelig passe: Får man ingen tallerken og kan en burger restaurant være en spiseoplevelse?_1

Herreburger, dameburger og så en helt tredje

Hvem der spiser mest af hvad kan være svært at spå om, men der er en vis rød tråd hos Bash Burger, når det kommer til kvinder, mænd og så dem som har mod på at vende det konservative på hovedet og prøve noget helt nyt. Og er det så det… for vi kender jo til at en god ret er en balanceret blanding af salt, sødt, syrligt og fedt – Her blev burgeren ”What the waffel” til, hvor den grillede bøf/kylling er svøbt i en vaffel med karamelliserede løg, pickles, ægte cheddar, hot sriracha dressing, bacon, spejlæg og sirup - måske det lyder som en vild sammensætning, men det må da bare smages! 

Kan det virkelig passe: Får man ingen tallerken og kan en burger restaurant være en spiseoplevelse?_2

Ud af de 11 burgere på menukortet, er der nogle klare favoritter, hvor damerne ofte vælger Sophisticado - okseburgeren med alt det grønne, heriblandt frisk avocado, syltede rødløg og cheddar ost. God grillet smag toppet med al det friske. Herrerne har behov for den dybere smag som trøffel burgeren giver og hertil et godt glas øl eller rødvin. 

Er man mere til en god grillet steak som Ribeye, kalvefilet eller kyllingebryst, hvor man vælger sin kartoffel, grøntsag og sauce til - er her et smalt med lækkert udvalg og alle dele med i prisen.

Kan det virkelig passe: Får man ingen tallerken og kan en burger restaurant være en spiseoplevelse?_3

En god restaurant oplevelse

Der er gæster som rejser længere for at finde den ultimative burger og de besøger også Bash burger & grill, men de fleste ønsker sig en god restaurant oplevelse, hvor god mad til prisen, god betjening og lækre omgivelser går hånd i hånd. Og det får de her på første sal i Ro´s Torv. Maden anrettes indbydende på en hygiejnisk spiseplade og serveres med et smil i moderne, men hyggelige rammer. Her er komfortable sofaer, behagelige stole med armlæn, hyggelys uden stearin på bordene og plads til det store selskab ved flot langbord af massivt træ, en romantisk datenight eller kaffeslabberaset på terrassen foran restauranten med udsigt til Ro´s Torv og højt til loftet.

Læs mere om Bash Burger og book bord

Guide: lækre burger i København og Roskilde