Hyggelig italiensk familierestaurant i hjertet af Odense_5Har I som familie har taget turen til Odense for at opleve en af de mange festivaller såsom Blomsterfestival, H.C. Andersen Parade i Eventyrhaven, musikfestivallerne Tinderbox og Heartland eller bare en god shoppe dag i de mange butikker, som byen kan være stolt af at have så mange af, så kan I toppe turen med god mad i Vintapperstræde hos Trattoria Marcantonio.

Foran restauranten er der borde og bænke, som byder ind til et uformelt måltid til frokost i solen  eller aften under varmelamperne når vejret tillader, og ellers bliver I budt hjertens velkommen indenfor til en hyggelig atmosfære i lyse omgivelser af indehaver Marco. 

Hyggelig italiensk familierestaurant i hjertet af Odense_1

I det semi-åbne køkken står Køkkenchef Nicola til italienske toner, hver dag og forbereder køkkenet til at servere lækre rustikke italienske retter og pizza med sprøde bunde - også uden gluten. Her laves frisk bouillon til bl.a. risottoen, som får god tid til at samle smag. Skaldyr gøres klar til husets lækre Scoglio med et mix af skaldyr, muslinger og calamari. Bolognesen simrer inden den lægges sammen med mozzarella og det som høre sig til en original lasagne. Nicola sætter en ære i at bringe det bedste til Marcantonio´s gæster til både frokost og aften. Derudover er der altid nogle lækre desserter, som passer til årstiden - det kunne være en blød Tiramisu som laves med friske jordbær fremfor kaffe, virkelig forfriskende i sommervarmen.

Hyggelig italiensk familierestaurant i hjertet af Odense_4

Alt andet lige, er Marcantonio´s trattoria et absolut besøg værd, når man sætter pris på det som italienerne er så gode til, at lave mad af få simple råvarer og bringe god smag og aroma til bordet. Velbekomme!

LÆS MERE OG BOOK BORDET ONLINE HER