Hos The Red Box, som restauranten hedder, bliver der kreeret de lækreste små anretninger som er fusioneret mellem det franske og asiatiske køkken. Du kan sammensætte dine retter udfra menukortet til fast pris ifht. om der vælges 2 eller 3 retter, men hvorfor ikke komme hele vejen rundt i smagsnuancerne med 15 specialiteter, serveret af 5 omgange til kun kr. 575,-

Alle anretninger er lavet fra bunden og æstetisk anrettet på tallerkenen, så udover de sublime smage, bliver øjet også forkælet. Vil man toppe menuen med vinmenu, som indeholder et glas Pol Roger Champagne, 4 vine og dessertvin Pineau des Charentes, kan den fåes til kun kr. 535,-
Ønskes menuen som vegetarisk, kan dette klares ved at fortælle det til Tjeneren.
15 specialiteter i 5 serveringer:
Stegt torsk m/sortbønnesauce og mango
Frisk avocado rulle, m/spæde salatblade, agurk og mynthe.
Rejetoast m/sød chili og sesam
Rejeovertrukket kammusling m/dressing af honning og lime
Friterede østers m/kinesisk vinaigret
Tigerreje m/dijon-creme
Friteret Calamari
Wanton m/rejer, trøffel olie og creme fraiche
"Overraskelsen"
Grillet kyllingbryst m/Sacha-sauce og jordnødder
Pankopaneret spareribs m/chili og honning
Grillet lammerack m/rødbønnesauce
Oksemørbrad m/pebersovs
Rabarberis på bund af rabarberskum
Ingefær småkage m/cream og friske bær
